|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε μια πολυ μικρη επιφανεια.. δε γινεται??
πχ 10cm μηκος |
|
||||
|
||||
![]()
απο ότι ξερω γιατί από φυτά είμαι στουρνος ...τα γκαζον θελουν δουλεια και σιγουρα όχι τις θερμοκρασίες δισκοενυδρείου για να πεις ότι θα πανε καλά
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() θενκς |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω μπορεσει να κρατισω φυτα αξιοπρεπη και δεν μιλαω για τα μαρουλια ( βαλισνεριες , εχινοδορα ) αυτά κατι κανανε μεχρι το 6 ph ποιο κατω και σε συνδιασμό με θερμοκρασία δεν αντεχαν
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο πιστεψε με εαν ηταν μια η γεννα δεν θα μιλαγα καθολου ....
Βλεπω συνεχεια γεννες , συνεχεια γονιμοποιημενα αυγα - ουρες και απο τα 2 ζευγαρια που εχω στο ενυδρειο ακομα και τα μεσοναυτα γεννησαν σε αυτο το νερο .... Για αυτο που εγραψες Εσυ τι θες να λέμε οτι οι δίσκοι γεννανε ΚΑΙ σε σκληρό νερό στο φορουμ ή από εδώ και πέρα όποιος ρωταει στο φορουμ θα του λέμε να έχει το Ph 8 και θα γεννανε οι δισκοι του .... μπορεις να βαλεις ενα και στη προταση σου ( εκει που ειναι κοκκινο ) . Απλα δεν χρειαζεται να εισαστε απολυτοι γιατι τα παντα μπορουν να γινουν .... Επειδη ξεφυγε η κουβεντα ζητω συγνωμη και σταματαω εδω . |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε εχεις ενα πολύ καλό ζευγάρι "δυνατό" που μπορεί να δινει γεννες παντού
είναι χαιλαντερς ![]() Δεν μπορείς να το λες οτι αμα θες να γεννήσουν οι δίσκοι σου γεννανε και σε Ph 8 IMO τελος ακι από εμενα στα φυτά πάλι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα ήθελα να συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο gta__156 και να σημειώσω και εγώ ότι το μοναδικό μου ζευγάρι έχει γεννήσει καί σε 5.8 PH καί σε 7.4 PH χωρίς καμία απολύτως διαφορά. Επίσης θα ήθελα με απόλυτη βεβαιότητα να πω πως οι Valisneries είναι μία χαρά για δισκοενυδρείο (όπως και σχεδόν όλα τα είδη φυτών από την μέχρι τώρα εμπειρία μου). Έχω 3 δισκοενυδρεία, έχω τις Valisneria Americana, Nana και Spiralis και κατά τόπους πολύ πυκνοφυτεμένες και δεν παρατήρησα ποτέ τους δίσκους να ενοχλούνται. Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα; | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-11-11 13:48 |
φυτα | blade1364 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-11 15:28 |
φυτα | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-11-10 16:06 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |