|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στους μονομαχους για να τους κανω λιγο κινητικους τους κανω το εξης : οταν ερθει η ωρα για φαγητο παιρνω pellets(τροφη για μονομαχους σε σχημα μπιλιας) και πεταω 1 μπιλια σε οποιαδηποτε μερια του ενυδρειου.επειδη ομως ειναι λιγο μεγαλουτσικες αυτες οι μπιλιες τις πεταω σταδιακα δηλαδη περιμενω πρωτα να φαει την μια μπιλια και μετα του πεταω αλλη και αυτο γινεται συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις να μου προτείνεις καμία συγκεκριμένη; |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον εχει συνδιασει το αναμα της λαμπας με την ωρα του φαγητου θα ελεγα εγω..Ωρεος ειναι πως τον λες???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από ότι έχω καταλάβει εγώ, έχει συνδυάσει την ώρα του φαγητού με το άνοιγμα του καπακίου ή τέλος πάντων την γενικότερη διαίσθηση της παρουσίας μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου ρε λεο τρελιαρη
|
||||
|
||||
![]()
betta banquet
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ , θα τα κοιτάξω.
Είναι θρεπτικά; Να πάρω επιπλεόν fishtamines? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι καλε μην το βαζεις σε τετοιες διαδικασιες τον ψαρη τωρα.αστον και αμα δεις κανενα προβλημα τοτε να προχωρησεις σε αγορα.εγω τις τροφες που ριχνω σε ολους τους μονομαχους μου ειναι betta pellets,bloodworms,grindal
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να παρατηρήσεις άν ασπρίζουν αλλά ταυτόχρονα μεγαλώνουν ή μικραίνουν. Γενικά όταν ο μονομάχος χάσει κάποιο κομμάτι πτερυγίου, αυτό αναπλάθεται σχετικά αργά και αρχικά είναι σχεδον άχρωμο το σημείο εκείνο. ¶ν όμως ασπρίζουν με κατεύθυνση από την άκρη του πτερυγίου προς τη βάση (δηλαδή το "έγχρωμο" τμήμα μειώνεται) τότε είναι πιθανό να είναι fin rot. Πρέπει να το παρατηρήσεις 1-2 μέρες να δεις και μετά πράττεις ανάλογα
![]() πχ δες στη φώτο πως δείχνει το πτερύγιο που αναπλάθεται μετά από δαγκωνίες: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον η πρώτη περίπτωση είναι , αλλά θα το παρατηρήσω μερικές μέρες για να επιβεβαιωθώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άρρωστος μονομάχος-αντιμετώπιση | hello | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 24 | 29-09-10 08:56 |
Μήπως είναι ick? | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-01-10 10:07 |
άρρωστος μονομάχος | Maximina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-02-08 13:11 |
άρρωστος μονομάχος-ΒΟΗΘΕΙΑ- | nancy | Bettas | 4 | 07-10-05 00:05 |
Μονομάχος άρρωστος ή όχι? | spirosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 27-09-05 19:21 |