|
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με τα πτερύγιά του αφού δεν φαίνεται να έχουν φαγωθεί από κάτι εχμυρό στο ενυδρειάκι(http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8705)
Έχω και φοτο για να δείτε. Από μια σχετική αναζήτηση κατέληξα σε fin rot αλλά δεν έβγαζα και πάρα πολύ άκρη. Αν είναι όντως κάτι τετοιο τι πρέπει να κάνω? Πάντως το ψάρι είναι όλα ζωντάνια και τσαντίζεται μάλιστα που όλο τον ενοχλώ.Τρώει φυσιολογικά.
Μια φορά και έναν καιρό... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirosta : 13-09-05 στις 16:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο
don't worry! Και ο δικός μου ο μονομάχος έτσι είναι, αν και λίγο καλύτερα ![]() θα βάλω και φωτο του δικού μου να δεις...βεβαία ας ακούσουμε και τους πιο έμπειρους... Κωνσταντίνα
|
||||
|
||||
![]()
¶σε... αυτό το υπόστρωμα θα φύγει....(να δω πως δεν θα τα κάνω μπάχαλο)
Αλλά σήμερα απόγευμα το petshop κλειστό(μην κοιτάς τα νέα ωράρια) Δεν θα φύγει όλο αλλά θα μείνει ένα ελάχιστο και θα μπει σκουρόχρωμο λεπτόκοκκο χαλίκι. Έυχαριστώ για τις συμβουλές όντως τα πτερύγια του δεν είναι μαζεμένα και είναι πολύ ζωηρός. Κρίμα που ήταν ταλαιπωρημένος...(φαινόταν άλλωστε..)
|
||||
|
||||
![]()
με κάθε επιφύλαξη όμως νομίζω ότι δεν το είχε από την αρχη και πως όσο πάει χειροτερεύει.????????
|
||||
|
||||
![]()
Τότε σε αύτη την περίπτωση χρειαζόμαστε την γνώμη και εμπειρία των πιο παλιών...
Είμαι περίεργη και εγώ γιατι φοβάμαι μην προχωρήσει...τον παρακολουθώ βέβαια μπας και είναι κάτι...
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως απο τις φωτο δε φαινεται πολυ καλα,κραταω μια επιφυλαξη γιατι καποια "κροσσια" στις ακρες της ουρας μπορει να μην ειναι τιποτα.εισαι σιγουρος οτι χειροτερευει?φωτο με την ουρα του ανοιχτη(χρησιμοποιωντας π.χ.καθρεπτακι)θα βοηθουσε περισσοτερο.εχεις προσφατες μετρησεις,θερμοκρασια κτλ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |
Η ουρά του μονομάχου αρχίζει να γίνετε ΚΡΟΣΙΑ...HEEEELLLPPPP | akisk | Bettas | 4 | 17-06-05 22:07 |
Συμπεριφορά Θηλυκιάς Μονομάχος!!! | Cristos | Bettas | 19 | 22-12-04 12:11 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |