|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι σίγουρος φίλε μου ότι όλα αυτά έγιναν σε διάστημα 3 μηνών? Για τί μεγέθη μιλάμε?[/QUOTE]
να περιπου τοσο διαστημα ηταν, γιατι ηταν η πρωτη γεννα στην λιμνουλα μου και τα παρακολουθουσα .ανεβασα μια φωτο που τραβηχτηκε τον σεπτεβριο του 2010 ολα τα μικρα ψαρακια τις φωτο ειναι απο την γεννα τελος μαιου 2010 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα τα μικρα ψαρακια τις φωτο ειναι απο την γεννα τελος μαιου 2010[/QUOTE] Τί ποικιλίας είναι?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βασιλη ηταν κοινα χρυσοψαρα χρυσοψαρα με διπλες ουρες και σουμπουκιν. |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα fancy επεζησαν και σε εμενα παρολο το χιονι και τον παγο στην λιμνη ακομα και το οραντα που το φοβόμουν και το black (δεν μου ερχετε το ονομα) με τα πεταχτα ματια που μου χάρισε ενας φιλος με το ζόρι.
Τωρα για τον ηλιο και φως σε εμενα εχει γινει μάστιγα κτυπα την λιμνη απο ανατολη μεχρι δυση οποτε η αλγη κανει παρτι (παρολη την UV) μεχρι που σκεφτομαι οσο αντιαισθητικό και αν ειναι να σκεπασω με καποιο τροπο την μιση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιάννη, τώρα μου λες ότι έχει επιβιώσει ένα black moor στη λίμνη σου με όλο αυτό το χιόνι!!! ![]() ![]() ![]() Σκέπαστρα πάνω από δεξαμενές θα δεις στο εξωτερικό άπειρα. Προσωπικά τα θεωρώ κι εγώ κακόγουστα, αλλά αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα απλώσουν τα φυτά σου, αλλά ανάλογα γρήγορα θα μεγαλώσουν και τα κοι σου, επομένως θα έχεις και συνεχόμενες απώλειες χλωρίδας.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy + Χρώμα | crazyio | Ζωοτόκα | 6 | 31-12-07 03:03 |
Λάμπες Τ5 με χρώμα | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-05-07 23:02 |
Χρώμα φυτών | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-05-06 11:06 |
Χρώμα των Δίσκων? | cutter | Δίσκοι | 11 | 16-02-06 00:10 |