Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν?

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 17-05-11, 13:53
Το avatar του χρήστη MIXALIS CYPRUS
MIXALIS CYPRUS Ο χρήστης MIXALIS CYPRUS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-03-2010
Περιοχή: Λεμεσος Κυπρος
Μηνύματα: 540
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
To ότι είναι ευεργετικός ο ήλιος Μιχάλη, να πω ότι είναι πράγματι. Το έντονο των χρωμάτων όμως, το ξαναλέω ότι έρχεται πρώτα από τη διατροφή και την ποιότητα του νερού. Ακόμα και το ΡΗ μπορεί να παίξει τον ρόλο του.

Θα ελεγα Βασιλη το μυστικο ειναι η απολυτη ισοροπια ολων των παραγοντων .Το ph δεν το αναφερα αφου σε Ελλαδα και Κυπρο το νερο της βρυσης μας ειναι το ιδανικο για τα χρυσοψαρα.(ουδετερο προς αλκαλικο)

Φανταζομαι οτι εκει στην Νοτιοανατολικη Ασια που ειναι οι κυριοι προμηθευτες εκμεταλευοντε τον ηλιο καιεχουν τα ψαρια τους σε λιμνες χωρις προβληματα .Γιαννη σκεψου οτι η δικη σ λιμνη εχει παγο τον χειμωνα.

Η λιμνη του Βασιλη ειναι περιπου μια ωρα δρομο με αυτοκινητο απο τη δικη μου και ομως το κλιμα ειναι διαφορετικο .Για παραδειγμα εμενα ειχε ολο το χειμωνα πολλα φυλλα απο νουφαρα και ενα απο αυτα ανθιζε κατα καιρους ,εβγαλαν τον χειμωνα καποια πιστια και προς εκπηξη μ αντεξαν ολοι οι υακινθοι του νερου που ειχα(αν και συρικνωθηκαν απο το κρυο) ενω επιβιωσαν και ολα τα fancy μου χρυσοψαρα.Σκεφτειτε λοιπον τη διαφορα που θα εχουν στην αναπτυξη ψαρια και φυτα σε ενα τροπικο κλιμα .(Σινγκαμπουρη και Ινδονησια)
__________________
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Guppy + Χρώμα crazyio Ζωοτόκα 6 31-12-07 03:03
Λάμπες Τ5 με χρώμα CASPER Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού 14 09-05-07 23:02
Χρώμα φυτών leonm Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά 8 03-05-06 11:06
Χρώμα των Δίσκων? cutter Δίσκοι 11 16-02-06 00:10

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:22.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,09499 seconds with 14 queries