|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάλιο; Προσθέτεις; Φωτογραφία μπορείς να κανεις τον κόπο να ανεβάσεις;
Το ασβέστιο πρώτη φορά το ακούω. Τι σκευασμα είναι αυτό που ρίχνεις για ασβέστιο; Ενα λίνκ να το δω εαν δεν είναι κόπος! |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλιο ειναι για τισ τριπες ριχνω μαρμαροσκονη μεσα στο νερο.....οσο για την φοτο δεν χερω πως να την ανεβασω!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελικα τι ειναι η μαρμαροσκονη που λες? βαλε ενα λινκ... αν το φυτο του εχει τρυπα θελει καλιο ετσι ?
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η σκονη απο την κοπη των μαρμαρων και ειναι πλουσια σε ασβεστιο και μαγνησιο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σορυ εριξες στο ενυδρειο μαρμαροσκονη? (αυτο σκεφτομουν απο την αρχη) ψαρια εχεις μεσα τελικα?
|
||||
|
||||
![]()
Οι τρυπεσ γινονται απο την ελλειψη καλιου αυτο ηθελα να πω... δες ατο για να καταλαβεις τι εχω βαλει και ναι υπαρχουν ψαρια μεσα δεν εχουν παθει κατι .........http://www.aiasae.gr/subproducts.html
επισεισ δεσ και τον οδηγο διαγνςσησ προβληματων των φυτων που λεει τισ επιπτωσεισ τησ ελλειψεισ ασβεστιου :http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=5033 ------------------------- την φωτο την ειδε κανεις ??ετσι γινονται ολα τα φυλα απο μικρα χερει κανεισ τι μπορει να φταιει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panmaroy : 20-04-11 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ για το ασβεστιο μπορει να θελουν.. αλλα στανταρ (ετσι πιστευω) δεν θελουν μαρμαροσκονη.. αλλα καποιο ειδικο σκευασμα εμποριου? ρωτη φορα το ακουω αυτο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
διαβασα μεσα στο φορουμ οτι αν εχω πολυ καλιο τοτε δημιουργητε ελλειψη ασβεστιου αλλα εχς μιωσει το καλιο και δεν γινεται τιποτα.....
------------------------- οσο για το σκεβασμα που λες εχει τα ιδια συστατικα με την σκονη που ρειχνω γιατι το εψαξα και στα λιπασματα για τα χωραφια για ασβεστιο βαζουν στο λιπασμα μαρμαροσκονη....το ξερω αυτο γιατι εχς δουλεψει την βιομηχανια φωσφορικων λιπασματων στην καβαλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panmaroy : 20-04-11 στις 00:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν το φυτό του εχει τρύπα τοτε εξαρτάτε απο το φυτό εαν θελει κάλιο.
πχ η πολυσπερμα βαζει τρυπες οταν δεν υπαρχουν νιτρικά ! ------------------------- Δεν απαντησες σε καμία απο τις ερωτήσεις μου για να σε βοηθήσω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsagos : 20-04-11 στις 00:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ειναι η φοτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι το κάλιο είναι για τις τρύπες μου το λες σαν απαντηση;
Δλδ δεν έχεις τρυπες στα φυτα αρα δεν βάζεις; Υπάρχουν ψαρια σε αυτό τον χώρο που ρίχνεις την μαρμαροσκονη; Επιδη εγω δεν γνωρίζω και δεν εχω δει ποτε τα φυτα να εχουν αναγκη απο ασβεστιο και μαρμαροσκονη μπορείς να μου δώσεις και εμένα πληροφορίες να διαβάσω παραπάνω; Τίποτα απο τα παραπάνω δεν είναι ειρονικά! Το λέω για να μην υπάρχουν παρεξηγίσεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Δισκοι:Fin rot ή κατι αλλο?? | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-01-09 16:44 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |
Dropsy ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-06-08 18:04 |
Ελλειψη ασβεστιου σε Ludwigia spec. Cuba ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-12-04 11:38 |