|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
απο τα 35% της μαρμαροσκονης που λεει στο σαιτ τι είναι.... τα αλλα 65% εχεις ιδέα τι είναι και τα βάζεις σε ενυδρείο με ζοντανά;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι σαν να ακουσειμ ακποιος να λεμε το μελαφιλξ τσαγακι και να παει να ριξει τσαι στο ενυδρειο...!!! ![]() ![]() ο μετρητης tds τι ακριβως μετραει? το gh? ή γενικα την σκληροτητα..?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας ευχαριστω για τισ απαντισεις σας η μαρμαροσκονη ειναι επισεισ πλουσια σε μαγνησιο οποτε δεν παιζει η ελλειψη μαγνησιου.....τωρα το ασβεστιο για να αποροφιθει η καλυτερη του μορφη ειναι αυτη τησ σκονης που προανεφερα υδροβια και μη....και η σκονη δεν ειναι επιβλαβεις μιασ και χρησιμοποιουν χαλικη απο μαρμαρο και σε ενυδρεια ποιο πολυ μαυρο .
τα χαρακτηριστικα του ενυδρειου μου ειναι: 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ 45 W ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 3500 KELVIN ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 2 AQUA-GLO 18000 KELVIN 1 ΦΙΑΛΗ ΜΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ 5 ΛΙΤΡΑ ΜΕ ΖΥΜΟΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NATURESOIL ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ ΚΝΟΤ ------------------------- Παντοσ τηα ακολουθησω την συμβουλη σας για τα ιχνοστιχεια αλλα σιγουρα δεν εχει ελλειψη απο NO3η θειικο καλιο γιατι τα φυλλα του περα απο το κατσαρομα δεν εχουν τρυπες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panmaroy : 20-04-11 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Eχεις αρκετο φως. Αυτο απαιτει και σωστη λιπανση.
Θυμαμαι οτι σε πολυ απαιτητικα φυτα (Ε.stellata, P.palustris, M.tuberculatum) , καθε φορα που ειχα το φαινομενο του καψιμου της κορυφης (stun) , υπευθυνη ηταν σχεδον παντα η ελλειψη ιχνοστοιχειων. Ξεκινα απο εκει λοιπον το ψαξιμο. |
|
||||
|
||||
![]()
ειδη εχω ριξει με σιριγα επιπλεον ιχνοστιχεια τισ ριζεσ του φυτου και θα περιμενω μια εβδομαδα να δς πως θα παει γιατι μεγαλονουν πολυ γρηγορα τα φυτα μου.ευχαριστω για τισ συμβουλες!
|
|
|||
|
|||
![]()
ειχα το ιδιο προβλημα σε ενα μικρο ενυδρειο που εχω για να κανω πειραματα...
εβαλα φοσφορο και εστρωσε(φλεετ ενεμα) παρε ενα τεστ PO4 για να δεις τι γινετε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Δισκοι:Fin rot ή κατι αλλο?? | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-01-09 16:44 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |
Dropsy ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-06-08 18:04 |
Ελλειψη ασβεστιου σε Ludwigia spec. Cuba ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-12-04 11:38 |