|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!παρατηρησα στα maingano μου οτι η ουρα τουσ κ το πανω πτερυγιο τους εχει κ παιρνει χρωμα κιτρινο!τελικα ειναι maingano η καποιο αλλο ειδος?εγω παντως τα πηρα για maingano!
ναι κ μερικες φωτο...τις τραβηξα οσο καλ[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/chris/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C E%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1% CF%82/P9140262.JPG[/IMG]υτερ[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/chris/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C E%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1% CF%82/P9140262.JPG[/IMG]α μπορουσα! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου!!! τα ψαρακια σου ειναι maingano...
αν κι εμενα δεν εχουν αυτο το κιτρινακι, κατα τα αλλα ειναι ιδια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν νομίζω να ειναι maingano......
κιτρινακι δεν εχουν τα maingano..... Παρόλα αυτα ο σωματότυπος τους μοιαζει.... Φοβαμαι οτι ειναι υβρίδιο...... |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα βρε?? ειναι ολοιδια αν δεν ειχαν το κιτρινακι...
λες???
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι ολοιδιος ο σωματοτυπος τους!κ μαλλον ειναι διασταυρωδη με αυτο http://www.ciklidi.org/gallery2/v/al..._0522.jpg.html
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι ναι... δικιο εχεις, κατι τετοιο παιζει...
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα δεν εχω δει πουθενα φωτο του συγκεκριμενου ψαριου με κιτρινακι στα πτερυγια.....
Θα μπορουσε να ειναι καποιο αλλο ειδος που να μοιαζει αλλα.......με μια μικρη ερευνα δεν ειδα κατι παρομοιο...... Γι'αυτο φοβαμαι οτι ειναι κατι ενδιαμεσο....... |
|
||||
|
||||
![]()
θα δειξει μεγαλωνοντας!τι να πω!
|
|
||||
|
||||
![]()
chris7 αυτο είναι κατι τελειως διαφορετικό .......
Αλλο σώμα, αλλο κεφαλι.....δεν ξερω... Τώρα αν μιλαμε για υβρίδιο θα μπορουσε φανταζομαι να προκυψει από πολλους διαφορετικους συνδυασμους..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dropsy ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-06-08 18:04 |
Film αλγη ή κατι αλλο ? | abrous | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-02-08 21:03 |
ειναι αρρωστεια η κατι αλλο | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 09-09-07 20:45 |
Platydoras costatus η κατι αλλο??? | Makis M | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 25-05-05 07:34 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |