|
|
|||
|
|||
![]()
Στο γνωστο καταστημα βλεπω το 400 JUWEL εχει 723ε.50% δωροεπιταγη για την βαση που δεν την εχει τωρα αλλα αν θυμαμαι καλα ηταν καπου στα 250.Αρα ενυδρειο-επιπλο 723-100περιπου 613+το φιλτρο που θελεις.Επειδη και γω το ψαχνω και γω λιγο σε αυτα τα λιτρα πιστευω πας σε JUWEL.
|
|
||||
|
||||
![]()
rio 400 με 12αρι τζαμι? ειναι σιγουρο αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατι δεν εχεις υπολογισει σωστα μαλλον 614 κανει το ενυδρειο + 216 η βαση με το επιπλο πας στα 830 Υ. Γ....ενοειται δεν συμφερει τωρα στις εκπτωσεις να ψωνισεις απο το W.I. ....ουσιαστικα προκειται για αυξηση στην τιμη του συγκεκιμενου ενυδρειου αφου πριν με την δωρο επιταγη και χωρις την εκπτωση πληρωνες 723,40 αλλα ειχες προσφορα 361,7(50%) αγοραζες την βαση 254,15 και ειχες και 107,55 οπου αγοραζες και ενα εξωτερικο φιλτρο ------------------------- Παράθεση:
..δεν υπαρχουν εκπτωσεις ειναι ''εικονικες'' οποιο ενυδρειο και να παρεις μαζι με την βαση στις ''εκπτωσεις'' σου βγαινει παραπανω 100 ευρω +
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 20-01-11 στις 16:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...εμα παρακολουθω τις δημισιευσεις του συγκεκριμενου μαγαζιου σε πολλα φορουμ και γραφει ''ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ'' αλλα αντιθετα κανει ''ΑΥΞΗΣΕΙΣ'' ..τα δε φιλτρα του ειναι απλησιαστα ....αν ειμουν απο Θεσαλλονικη η γενικοτερα Β.Ελλαδα ισσως πηγαινα http://www.petcumulus.gr/
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως παιδια δεν εμπιστεύομαι τις βάσεις των κατασκευαστών... Ούτε τις θεωρώ τουλάχιστο πρακτικές.... Δεν ξέρω αν κανένας είχε καμμιά άσχημη εμπειρία ....
Προσωπικά ήμουν τυχερός, στο rio 180 που έχω έβαλα το θείο μου (μαραγκό), να φτιάξει μια βάση για να μαστε σίγουροι.... Το αποτέλεσμα? Μια βάση σαν του κατασκευαστή αλλά πολύ-πολύ πιο ομορφρη αλλά και πρακτική καθώς μεγένθυνα τα ντουλάπια και την ψήλωσα λιγάκι.... Βάρος? Χαλαρά κρατά άλλο ενα rio 180 απο πάνω.... Δύο ατομα χρειάστηκε για να την κουβαλήσουμε... Κόστος? Το ίδιο περίπου με την βάση του κατασκευαστή αλλά μιλάμε για άλλα υλικά.... (+την εργασία,βάψιμο κ.τλ).. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ για το Ρίο 180 δεν ξέρω αν θα έκανα άλλη βάση (στο δικό μου έχω μέσα μπόλικη πέτρα χωρίς μέχρι τώρα να έχω πρόβλημα-τα ντουλάπια είναι όντως μη βολικά),αλλά αν έπαιρνα το 300 ή το 400 και ήθελα να το κάνω νταμάρι θα το σκεφτόμουν.Ας μας πουν και αυτοί που το έχουν επιχειρήσει.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει σπασει βαση (σε juwel τουλαχιστον) ποτε.
Νομιζω δεν ισχυει η εγγυση αν δεν καθεται στη μαμισια βαση το ενυδρειο. Οπως επισης νομιζω δεν ισχυει αν αφαιρεθει το εσωτερικο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν το ήξερα.Για να ψάξω μπας και το επαληθεύσουμε γιατί είναι σημαντικό!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αν αφαιρεθει το εσωτερικο φιλτρο χανεις την εγγυηση!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω ξαναπει..
οσο μεγαλητερο το ενυδρειο τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχει να μετακινηθει αν μπει νερο μεσα.. οι βασεις των κατασκευαστων αντεχουν αλλα το θεμα ειναι μεχρι ποτε? για 1,5 ή και 2 μετρα ενυδρειο θεωρω απαραιτητη μια βαση ποιο γερη απο αυτη που δινουν οι κατασκευαστες!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
Γκάλοπ!!!! | MiziGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 10-02-07 16:41 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |