|
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαμπες του anubias ειναι 115cm, μπορεις να βρεις σε οποιοδηποτε ηλεκτρολογικο καταστημα.
Το φωτιστικο γιατι να σου καει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα και αν πάθει κάτι το φωτιστικό στο αντικαθιστούν στην εγγύηση.Αν είσαι εκτός το ανοιγεις αντικαθιστάς το μπαλλαστ με ένα όσραμ και τελείωσες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,τα εμπορεύεται μόνον η συγκεκριμένη αλυσίδα,έτσι?Στη Θεσσαλονίκη τί επιλογές έχουμε για φτηνό ενυδρείο 300-350 λίτρα με βάση?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μήτσο μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία τα έχει.Για κάτι αντίστοιχο κοίτα σε elite βέβαια χωρίς να ξέρω την ποιότητά του καθώς δεν τα έχω δουλέψει.(πρέπει να είναι και λίγο πιο ακριβά).Απ΄την άλλη υπάρχει,απότι μου είπε και ο κλεό,η λύση της παλέτας που με κανένα 60-70 ευρώ σου έρχεται πάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
Ας μας πουν όσοι έχουν anoubias ή elite αν έχουν δει σταγόνες να στάζουν έξω από το ενυδρείο λόγω υδρατμών γιατί στα juwel δεν θα το δεις ποτέ αυτό. Για μένα νομίζω ότι δεν υπάρχει σύγκριση παρά μόνο το οικονομικό.
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξ εχω 2 ανουμπιας και δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιο δακρυσμα από υδρατμούς.Και το ξαναλέω σαν κόντρες(αντοχή) τα ανούμπιας φαίνονται πολύ καλύτερα.(σε juwel έχω δει τουλάχιστον σε 3 ενυδρεία να ξεκολλάει η πλαστική κόντρα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα λεφτα της διαφορας,πηρα ενα Eheim 2073 απο Aquaristic,συν το Eheim 2026 που ειχα κι ημουν Ο.Κ(επισης μου περισσεψαν να παρω κι ενα subwoofer της Yamaha-ασχετο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
Γκάλοπ!!!! | MiziGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 10-02-07 16:41 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |