|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ανουμπιας σε σχέση με το juwel είναι μια κλάση ανώτερο στην αντοχή και τη γυάλα!Τα παλιά μοντέλα είχαν γυαλινες κόντρες,και τα καινούργια έχουν και γυάλινες και πλαστικές(μακράν καλύτερο από τις πλαστικές του ριο).Αα συν οτι τα μεγάλα μοντέλα έχουν και διπλά φωτιστικά!(και σε διαστάσεις λάμπας νορμάλ).Και οι κολλήσεις σπεσιαλ!Αυτός ο κινέζος είναι πολύ μπροστά! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με τις λαμπες που λεει ο φιλος σωστο, ξεχασα να το αναφερω.
Οι διαστασεις του anubias ειναι 150Χ50Χ65 Οι εσωτερικες ειναι 147Χ48Χ55νερο=380λιτρα καθαρα Το νεο ριο ειναι 150Χ50Χ66 Το παλιο το εβγαζε με 62 υψος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαμπες του anubias ειναι 115cm, μπορεις να βρεις σε οποιοδηποτε ηλεκτρολογικο καταστημα.
Το φωτιστικο γιατι να σου καει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα και αν πάθει κάτι το φωτιστικό στο αντικαθιστούν στην εγγύηση.Αν είσαι εκτός το ανοιγεις αντικαθιστάς το μπαλλαστ με ένα όσραμ και τελείωσες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,τα εμπορεύεται μόνον η συγκεκριμένη αλυσίδα,έτσι?Στη Θεσσαλονίκη τί επιλογές έχουμε για φτηνό ενυδρείο 300-350 λίτρα με βάση?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μήτσο μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία τα έχει.Για κάτι αντίστοιχο κοίτα σε elite βέβαια χωρίς να ξέρω την ποιότητά του καθώς δεν τα έχω δουλέψει.(πρέπει να είναι και λίγο πιο ακριβά).Απ΄την άλλη υπάρχει,απότι μου είπε και ο κλεό,η λύση της παλέτας που με κανένα 60-70 ευρώ σου έρχεται πάνω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
Γκάλοπ!!!! | MiziGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 10-02-07 16:41 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |