|
|
|||
|
|||
![]()
Δες πιο προσεκτικά το FX5. κάνει πράγματα που το EHEIM Δεν... Αλλά και τα 2 πολύ καλά σαφέστατα...
Είναι οι ναυαρχίδες των στόλων των εταιριών. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν υποτεθεί ότι θα αγορασθεί Fluval, μεταξύ FX5 και G6, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί το FΧ5;;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
THE BATTLE OF THE GIANTS, EHEIM 2080 PROFESSIONAL 3 vs FLUVAL FX5:
http://www.monsterfishkeepers.com/fo...ad.php?t=68458 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και δηλαδή εγώ πρέπει τώρα να έχω αποφασίσει;;;;;;;;;;;;
![]() Φοβερό χρησμό έδωσε η Πυθεία............ ![]() Ανάθεμα.............. δηλαδή έβγαλε κανείς συμπέρασμα από τα λεγόμενα του κυρίου στην ωραιότατη πράγματι ανάλυσή του για τα δύο αυτά φίλτρα;;;;;; ![]() Όλο "ναι μεν αλλά" είναι ο άνθρωπος............. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας βρίσκω σύντομους και περιεκτικούς.............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχι εντάξει... δεν είναι έτσι..
Εχουν υπερ και κατα και τα 2 ΕΗΕΙΜ πιο ακριβο κατα 80 ευρω FLUVAL υπερδιπλή κατανάλωση ΕΗΕΙΜ πιο δυσχρηστο (αν υπάρχει τετοιο πράγμα σε αυτην την κατηγορία) ![]() Σου εφτιαξα και ένα πινακάκι !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α είσαι και δύσκολος Σωτηράκη, τα θέλεις και μασημένα.
![]() ![]() Ωραία λοιπόν, τεκμηριωμένη πρόταση: Αφού η διαφορά τους είναι 80 ευρώ, δίνεις 90 και παίρνεις ...τον Κινέζο. 1. Αν σου βγει μούφα ή δεν σε ικανοποιήσει, παίρνεις και το φλουβάλ. Έτσι κάνεις την δουλειά σου και σου μένει και 2ο φίλτρο καβάντζα, με τα λεφτά που θα έδινες μόνο για το eheim. 2. Aν βγει καλός, γλύτωσες της Παναγιάς τα μάτια. (σου στέλνω αριθμό λογαριασμού για τις ...ευχαριστίες σου). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτό δεν λέω κι εγώ;;;;;;;;
Ότι τελικώς, αν πούμε ότι φτάνουμε να πρέπει να επιλέξουμε ένα εξ αυτών των δύο φίλτρων, όλη η ιστορία είναι "ναι μεν, αλλά"......... Έχω την αίσθηση ότι τελικά, αυτά τα δύο φίλτρα είναι εξαιρετικά κοντά το ένα στο άλλο σε συνολική σύγκριση....... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεδομενο 1: Εχεις 500 λιτρα με δισκους.
Δεδομενο2: Το αλλο φιλτρο που θα δουλευει στο ενυδρειο ποιο ειναι? Σε ενδιαφερει η καταναλωση ρευματος?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατήρηση βιολογίας φίλτρων | Crazy_Beaver | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-11-10 13:21 |
Αλλάζονται τα υλικά των φίλτρων; | panos1972 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-03-10 10:52 |
Εξωτερικών φίλτρων προδιαγραφές | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 03-12-07 11:20 |
Σύνδεση φίλτρων σε σειρά | grtasos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 05-03-05 08:14 |
Υλικά φίλτρων 1 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:01 |