|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για την κατανάλωση που αναρωτιέσαι, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ότι η διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στο FX5 και στο 2080 είναι τέτοια που το κόστος της θα άλλαζε το..... βιοτικό μου επίπεδο. ------------------------- Παράθεση:
![]() Το είδα ρε συ το πινακάκι, αλλά ακόμη και μετά από αυτό, πάλι "ναι μεν, αλλα" ήταν......... Η διαφορά στο κόστος της κατανάλωσης, νομίζω ότι είναι ελάχιστη και ουσιαστικά νομίζω ότι μου είναι και αδιάφορη. Όσο για τις αλλαγές νερού............... Όταν είδα τα βιντεάκια της Fluval για το στήσιμο του φίλτρου και την λειτουργία του, ομολογώ ότι το ερωτεύτηκα το φίλτρο........... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotiris7 : 10-01-11 στις 15:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατήρηση βιολογίας φίλτρων | Crazy_Beaver | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-11-10 13:21 |
Αλλάζονται τα υλικά των φίλτρων; | panos1972 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-03-10 10:52 |
Εξωτερικών φίλτρων προδιαγραφές | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 03-12-07 11:20 |
Σύνδεση φίλτρων σε σειρά | grtasos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 05-03-05 08:14 |
Υλικά φίλτρων 1 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:01 |