|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος μου το λες ------------------------- Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και ένα διάγραμμα συνδεσμολογίας για ηλεκτροβάνα Siemens. (Λίγο πολύ το ίδιο είναι για όλες τις μάρκες) Y.Γ. Αν θέλεις να θερμάνεις λίμνη θα πρέπει να έχεις και εμβαπτιζόμενο αισθητήριο νερού. Στείλε μου με P.M. το κινητό σου αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ideal : 03-12-10 στις 13:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τα λεμε σε πμ αν θες. Ευχαριστω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καφε με μαυρο μαζι
και κοκκινο με μπλε μαζι και συνδεσετα στον ελιγουελ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξέρεις την λειτουργία της ηλεκτροβάνας? Και αν ναι, ξέρεις για ποιό λόγο υπάρχει το μαύρο και το κόκκινο καλώδιο? Περιμένω τις απαντήσεις σου Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
το καφε παει στο θερμοστατη σωστα ?και στην παροχη το μαυρο φευγει απο το θερμοστατη και παει στην ηλεκτροβανα
το κοκινο παει στον ορομετριτη σωστα ? και το μπλε παει στον ορομετριτη ? το μπλε επισεις παει και στην παροχη βασικα μπερδευτικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κωστα μη περιμενε το κοκκινο δε χριαζετε μονοσετο τωρα στο μαυρο εχω ενα κολλιματακι το σκεφτομε μισο ------------------------- το μαυρο γιατι πρεπει να συνδεθει με τον ελιγουελ ?
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 03-12-10 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα ηλεκτρικα ειναι μπερδεμα
![]() ![]() οπα κατι σκεφτηκα ποιο σωστο δεν ειναι να μπει μια μπριζα στην ηλεκτροβανα καφε κιτρινο μπλε και κοκκινο μαυρο στον ελιγουελ αυτο δεν ειναι το ποιο σωστο ???? και αν οχι γιατι ? ------------------------- το κοκκινο γιατι πρεπει να μονοθει ? αφου παει στον ουδετερο μετα τον ωρομετρητη ------------------------- αφου η ηλεκτροβανα και να ειναι στο ρευμα αμα δεν δοθει εντολη δεν ανοιγη οποτε αυτο που λεω δεν ειναι σωστο ??
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 03-12-10 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως βγαλαμε ακρη!
Εξυπηρετηκοτατος ο φιλος PKoumparelos μου εχει στειλει 2 πμ, 2 μειλ, 3 φαξ και 10 τηλεφωνα για να με βοηθησει! ![]() Να εισαι καλα Παναγιωτη!! ![]() Συμφωνα με το σχεδιο που εβγαλε ο φιλος η συνδεσιμολογια πρεπει να γινει ως εξης: Το μπλε και το καφε καλωδιο θα βγαλουνε μια μπριζα η οποια θα συνδεθει επανω στην υπαρχουσα του elliwel (αρσενικο σε θυλικο) Το μαυρο με μια προεκταση απο τον αριθμο 5 στον eliwell (902 T) και μια κλεμα θα ενωθουν. Το κιτρινο και το κοκκινο θα μονωθουν. Αν καποιος αλλος ηλεκτρολογος διαβαζει και γνωριζει καλα τον eliwell ας ριξει μια επιβεβαιωση παρακαλω. Θα τα συνδεσω, αν δεν γρψω συντωμα στειλτε.....φαι για τα ορφανα ψαρια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο eliwell αυτη τη στιγμη ελενχει την ηλεκτροβανα και η συνδεση εγινε συμφωνα με τα παραπανω. Ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους ασχοληθικαν. |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω συμφωνω με το τελευταιο.ειμαι ηλεκτρολογος-ψυκτικος
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενω το μερακλη που θα φτιαξει λιμνη με ενδοδαπεδια ( η μηπως ενδολιμνια) θερμανση (με τριοδη, ελεγκτη κλπ )
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ηλεκτρολογοι τις γνωσεις σας!!! | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-11-10 20:07 |
επιλογη μανομετρων κ ηλεκτροβανας | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-12-09 01:33 |
εγγυηση elliwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 13-04-08 20:46 |
elliwel μια βοηθεια | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 17-06-07 10:22 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |