|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως βγαλαμε ακρη!
Εξυπηρετηκοτατος ο φιλος PKoumparelos μου εχει στειλει 2 πμ, 2 μειλ, 3 φαξ και 10 τηλεφωνα για να με βοηθησει! ![]() Να εισαι καλα Παναγιωτη!! ![]() Συμφωνα με το σχεδιο που εβγαλε ο φιλος η συνδεσιμολογια πρεπει να γινει ως εξης: Το μπλε και το καφε καλωδιο θα βγαλουνε μια μπριζα η οποια θα συνδεθει επανω στην υπαρχουσα του elliwel (αρσενικο σε θυλικο) Το μαυρο με μια προεκταση απο τον αριθμο 5 στον eliwell (902 T) και μια κλεμα θα ενωθουν. Το κιτρινο και το κοκκινο θα μονωθουν. Αν καποιος αλλος ηλεκτρολογος διαβαζει και γνωριζει καλα τον eliwell ας ριξει μια επιβεβαιωση παρακαλω. Θα τα συνδεσω, αν δεν γρψω συντωμα στειλτε.....φαι για τα ορφανα ψαρια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο eliwell αυτη τη στιγμη ελενχει την ηλεκτροβανα και η συνδεση εγινε συμφωνα με τα παραπανω. Ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους ασχοληθικαν. |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω συμφωνω με το τελευταιο.ειμαι ηλεκτρολογος-ψυκτικος
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενω το μερακλη που θα φτιαξει λιμνη με ενδοδαπεδια ( η μηπως ενδολιμνια) θερμανση (με τριοδη, ελεγκτη κλπ )
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Με καποιες παραλλαγες, τον βρηκες ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ηλεκτρολογοι τις γνωσεις σας!!! | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-11-10 20:07 |
επιλογη μανομετρων κ ηλεκτροβανας | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-12-09 01:33 |
εγγυηση elliwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 13-04-08 20:46 |
elliwel μια βοηθεια | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 17-06-07 10:22 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |