|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τώρα όσον αφορά 2 θεματάκια:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στις 5 ιουνη εχεις ΝΗ4 10 και ΝΟ3 0...και στις 8 ιουνη εχεις παλι ΝΗ4 10 και ΝΟ3 25 χωρις να εχεις ριξει στο μεσοδιαστημα αμμωνια...αυτο πως γινεται??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα όσον αφορά ότι είμαι η μόνη με αυτα τα αποτελεσματα, θα κάνω μια πλήρη παρουσίαση μια που κράτησα όλες τις μετρήσεις μου μέχρι τώρα (εύκολο μιας που έχω μόνο ενα ενυδρείο....ακόμη) |
|
||||
|
||||
![]()
κατανοητο αλλα και παλι να πεσει η αμμωνια 2-3 μοναδες και να ανεβουν τα νιτρικα στο 25 μου φαινεται λιγο περιεργο. οπως και να εχει ενδιαφερουσα η εμπειρια σου και περιμενουμε λεπτομερειες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοεις με το "σπανια ποσταρω"? Θα εκλαβω θετικα τη φραση σου "Από ότι βλέπεις σπανίως "ποστάρω", κι οτι δεν υποννοεις κατι. Και οτι το λες για να τονισεις την σπουδαιοτητα της παρατηρησης σου. Γιαυτο θα ηταν χρησιμο για ολους και αφου εισαι η μονη που ξερω με τετοια αποτελεσματα, να κανεις μια αναλυτικη παρουσιαση με λεπτομερεις οδηγιες και οσες λεπτομερειες εχεις κρατησει απο τη διαδικασια που ακολουθησες και σου πετυχε. ------------------------- Παράθεση:
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 30-10-10 στις 17:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ογκος ενυδρείου: 54λτ μεικτα, ~45 λτ καθαρα Φίλτρο: εσωτερικό φίλτρο με ένα μπλε σφουγγάρι, ροή ~280lt/h (http://mr-aquaristik.de/Juwel-Bioflow-Mini-Filter) βακτήρια: sera bio nitrivec, λήξη 03/2012 Αλλαγές νερού μετα που μπήκε ο ψαρής κάνω καθε εβδομαδα 16 λίτρα. Επισυνάπτω το excel αναλυτικά με όλες οι μετρήσεις που έκανα μεχρι να στρώσει το φίλτρο. Θα δείτε ότι δεν ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες:
Αυτα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με βακτηρια? | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-02-10 17:16 |
βακτηρια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-01-10 09:50 |
βακτηρια | anestoudis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-12-09 11:50 |
βακτηρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 01-01-08 22:25 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |