|
![]() |
#1 |
Προβλημα με βακτηρια?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας παιδια.Στο ενυδριο μου 60 λιτρων εχω μια θαμπαδα που αν δεν εινε απο την αεραντια(μολις μειωσα την ενταση της)τοτε εχω υπερπλυθησμο βακτηριων απο λαθος δικο μου.Οι μετρισεισ μου εινε πολυ καλες.Τι θα πρωτεινατε για να αποκτησω παλι το κρυσταλινο νερο μου?
|
|
Εμφανίσεις: 3095
|
|
||||
|
||||
![]()
πως γνωριζεις..οτι ειναι απο υπερπληθυσμο βακτηριδιων..??μηπως λεω μηπως εριξες sera nitrivec?//μηπως ειναι απο το χαλικι..?? το εχεις στρωσει ??δωσε μας τις μετρησεις σου..
|
|
||||
|
||||
![]()
ph¡ 7.2
no2 0 no3 10 Σκληρωτητα γυρο στο 10 Δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα.Εμφανιστηκε μετα απο μια γεννα απο γκαπι η πρωτη σε αυτο το ενυδειο και σε ενα καθαρισμο φιλτρων φοβαμαι οτι εβαλε υπερβολικη ποσοτητα απο νιτριβεκ η αδερφη μου |
|
||||
|
||||
![]()
και λεω....παντελως αχρηστη και δαπανηρη η χρηση OΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ μαγικου ζωμου που φερει το ονομα ΒΑΚΤΗΡΙΑ ....αν το φιλτρο σου εχει στρωσει δεν χρειαζεται να προσθετεις αυτα τα υγρα...το φιλτρο κραταει μια βιολογια ...εχε υποψη σου να το καθαριζεις μονο οταν χαμηλωνει η ροη ..και ΠΑΝΤΑ σε νερο ενυδρειου ..κανε μια αλλαγη νερου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα μια 10 λιτρων αλλα τιποτα.Το νερο εινε σαν να εριξα μολισ τροφη
------------------------- οι μετρισεις μου πως σου φανηκαν ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkrokidis : 16-02-10 στις 21:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η μετρησεις σε γενικες γραμμες ειναι οκ.. αμμωνια?/ κανε μια 25 λιτρα μετα απο καμια ωριτσα και παντα με αντιχλωριο...ψαρακια εχει το ενυδρειο ..??? δωσε μερικες πληροφοριες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βακτηρια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-01-10 09:50 |
βακτηρια | anestoudis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-12-09 11:50 |
βακτηρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 01-01-08 22:25 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |