|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά περάσαμε. Χωρισμένοι θα είμαστε όπου και να πάμε λόγω του καπνίσματος και ότι 25 άτομα δεν μπορούν να κάτσουν μαζί και να μιλάνε. Μπορούμε να πάμε να δούμε και το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου δίπλα στο Αθλητικό Μουσείο, χώρο για παρκάρισμα έχει σίγουρα, το μαγαζί δεν ξέρω πως είναι μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
το sala ειναι πιο κατω απο εμενα και ειναι οπως λεει ,"χτυπαει μυγες" (εκτος τις ωρες ματς) εχει αρκετο χωρο για παρκιν και καλες τιμες!
το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να χωρεσει παρεα μεγαλη σε ενα χωρο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα ήθελα να επισημάνω οτι πολλοί από εμάς ερχόμαστε πολλές φορές στις συγκεντρώσεις με τα παιδιά μας, και είναι καθοριστική η ύπαρξη ενός χώρου για να απασχολούνται. Αλλιώς αποκλειόμαστε εκ τών πραγμάτων από τις συγκεντρώσεις.
Ένα δεύτερο θέμα το οποίο έθιξε σε παληό post ο Γιάννης (lingistis), είναι η κατανόηση των φίλων που έρχονται έξω από την Θεσσαλονίκη, και να οριστεί (όχι συνέχεια αλλά μία φορά το μήνα λέω εγώ) συνάντηση το Σάββατο, ουτως ώστε να συνδυάσουν οικογενειακή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, με πιθανά ψώνια κλπ. Το επαναφέρω για συζήτηση γιατί πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κι αν σκεφτούμε και την κοπή της πίτας, που μαζευόμαστε 40-50 άτομα... Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ξέρω όμως για Κυριακή μεσημέρι, πρέπει να το ψάξουμε. Είναι δίπλα στο Καυταντζόγλειο κι αν υπάρχουν αθλητικές εκδηλώσεις... Ο καφές νομίζω έχει 3 ευρώ και έχει εύκολη πρόσβαση από περιφερειακό. Δείτε και τον χάρτη: |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις (το la scala για Κυριακή ξεχάστε το)που να καλύπτουν τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν ας γίνουν.
Διαφορετικά με ελαφρά πηδηματάκια επιστρέφουμε στο Bennigans ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δίκαιο έχεις μπερδεύτηκα. Εννοούσα πολλές φορές το χρόνο, αλλά έτσι όπως το κάναμε τελευταία, δύο φορές την εβδομάδα, άνθρωπος είμαι και εγώ.
Αφού αποκλείστηκε ο χώρος κοντά στο Carrefour (μου διαφεύγει το όνομά του), το Bennigan's είναι μιά χαρά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κανένας μοντερατόρας να σβήσει τις πρώτες 25-30 σελίδες βρε παιδιά??? Ας αφήσει μόνον τις φωτογραφίες. Κι ας κατεβώ κι εγώ καμμιά 500άρια ποστς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ σιχαινομαι το benni..το service, τον καφε του, τις τιμες του, το ολο αμερικανικο concept ετσι απλα..
πρεπει να πάρουμε τους δρόμους και να βρούμε λύση ... Εκτος και αν η Θεσσαλονικη μας είναι όντως χωριουδάκι, πρεπει να υπάρχουν κι άλοι τετοιοι χώροι.. |
|
||||
|
||||
![]()
με την σειρα μου να ευχαριστησω τον bokosta και τον christo για τα εντλερς που μου εφεραν.christo το ενα απο αυτα που μου εδωσες τρακαρε σε ενα ξυλο και στραβωσε η μουρη του οπως ενα σκαλαρι σου καποτε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θυμίζω όμως ότι στις σχετικές ψηφοφορίες εδώ, λίγες σελίδες πριν, το Bennigan's πήρε μηδέν (0) ψήφους στο σύνολο των προτιμήσεων. Η άποψή μου είναι ότι για να μην το θέλει κανείς, θα πρέπει να υπάρχουν πολλά παράπονα και δεν μπορεί να μη βρούμε κάτι καλύτερο. Εναλλακτικές υπάρχουν (πχ το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου, κάποιο καφέ στο Cosmos κι αν ψάξουμε θα βρούμε κι άλλα), διάθεση δεν βλέπω. Γιατί για να ταλαιπωρήσεις τόσον κόσμο, (όπως χθες ![]() Φυσικά, αν οι περισσότεροι άλλαξαν γνώμη μετά την τελευταία συνάντηση και προτιμούν επιστροφή στις ρίζες, εγώ είμαι απόλυτα ΟΚ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μετά από πολύ καιρό που είχα να έρθω χάρηκα που είδα κάποιες γνωστές φάτσες και πάλι (Kλεόβουλος, Λούση, Μποκόστας, Nikosm1), γνώρισα νέους (DrBig, ΓιάννηςΑεκ - που για κάποιον λόγο φώναζα Τάσο και για κάποιο δικό του λόγο μου απαντούσε
![]() ![]() Αυτό που έχω να πω είναι όποιο μαγαζί και να επιλέξετε για τις συναντήσεις αυτόν τον ψιλοχαμό με τα χωριστά πηγαδάκια δεν πρόκειται να το γλυτώσετε. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Αργησα λίγο για τις φώτο,αλλά τώρα βρήκα χρόνο.
![]() Για το θέμα του μαγαζιού είμαι μέσα και για ''Bennigans'',αφού βλέπω ότι εξυπηρετεί τελικά και άλλες καταστάσεις...όπως οικογένειες, παιδιά κ.λ.π. Είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε σκεφτεί,αλλά είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε και τώρα,γιατί δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε άλλα μαγαζιά,αφού για να μαζευτούν 20-30 άτομα,σε μέρος που θα έχει ''άνετο πάρκινγκ'' ,''φθηνό και καλό καφέ'' με συνοδεία κουλουράκια,γρήγορη εξυπηρέτηση,ωραίο κόσμο,διαμπερές εξωτερικό κλειστό χώρο...για να μπορούμε και να καπνίζουμε...αλλά πάνω από όλα ''παιδική χαρά'' ![]() ![]() ![]() Παρά ταύτα είμαι μέσα στο να δούμε οποιοδήποτε άλλο μέρος προτείνετε,αφού εκτός του ότι δεν ζητάμε και πολλά όπως λέω παραπάνω...μπορώ μια φορά τον μήνα Κυριακή 12:00-14:00,να αφήσω την σύζυγο και τα παιδιά και να πιω ένα καφεδάκι με τους συνχομπίσες μου (γι'αυτούς έρχομαι άλλωστε,για ''ψαροκουβέντα'' και ''χαβαλέ''). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 05-10-10 στις 01:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αληθεια οτι δεν εχει ολες τις προυποθεσεις που εχει το βεννινγκανς.Μολις μπορεσω ομως θα συγκαλεσω μια εκτακτη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας Μακη και Γιαννη. Χαρηκα πραγματικα που σας γνωρισα (Μια και ειναι η δευτερη συναντηση που ερχομαι). Παρεπιπτοντος Μακη εκεινη η ψηλη, ξανθια, γαλανοματα που καθοταν αναμεσα μας ειναι η Τασαινα, κατα κοσμον Χριστινα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πέρασα σήμερα έξω από το Σάλα στα Κωνσταντινοπουλίτικα και με μια πρώτη ματιά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσουμε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν έχετε προσέξει τις νέες καταχωρήσεις της pfizer για τα άτομα που έχουν απώλεια μνήμης....για μένα λένε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί!
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο αν νομίζεις ότι μας παίρνει το Les Amis (πριν λίγο γύρισα από εκεί -3,80 η φραπεδιά) ή αν μπορείς να κανονίσεις κάτι με τους ιδιοκτήτες, όρμα.
Όποτε σε βολέψει πάμε και μαζί ή κανονίζουμε έκτακτο ψαροκαφέ το ΣΚ, γιατί είναι μαγαζί που συνδυάζει την ιδανική θέση και άνετο πάρκιγκ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |