|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δίκαιο έχεις μπερδεύτηκα. Εννοούσα πολλές φορές το χρόνο, αλλά έτσι όπως το κάναμε τελευταία, δύο φορές την εβδομάδα, άνθρωπος είμαι και εγώ.
Αφού αποκλείστηκε ο χώρος κοντά στο Carrefour (μου διαφεύγει το όνομά του), το Bennigan's είναι μιά χαρά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κανένας μοντερατόρας να σβήσει τις πρώτες 25-30 σελίδες βρε παιδιά??? Ας αφήσει μόνον τις φωτογραφίες. Κι ας κατεβώ κι εγώ καμμιά 500άρια ποστς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ σιχαινομαι το benni..το service, τον καφε του, τις τιμες του, το ολο αμερικανικο concept ετσι απλα..
πρεπει να πάρουμε τους δρόμους και να βρούμε λύση ... Εκτος και αν η Θεσσαλονικη μας είναι όντως χωριουδάκι, πρεπει να υπάρχουν κι άλοι τετοιοι χώροι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί!
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο αν νομίζεις ότι μας παίρνει το Les Amis (πριν λίγο γύρισα από εκεί -3,80 η φραπεδιά) ή αν μπορείς να κανονίσεις κάτι με τους ιδιοκτήτες, όρμα.
Όποτε σε βολέψει πάμε και μαζί ή κανονίζουμε έκτακτο ψαροκαφέ το ΣΚ, γιατί είναι μαγαζί που συνδυάζει την ιδανική θέση και άνετο πάρκιγκ. |
|
||||
|
||||
![]()
- Πετάει ο γάϊδαρος;
- Πετάει! - ΟΚ Χρήστο μου! Πετάει....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ''ιπτάμενο γαιδούρι''. Πάντως...και αφού τελειώσουμε με το ''National Geographic/Flight Donkeys... νομίζω ότι to ''Bennigans'' είναι καλύτερο από το ''Les Amis''...αλλά βέβαια είμαι μέσα (όπως πάντα) στο να το ''τσεκάρουμε'' την Κυριακή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Έχω έρθει σε επαφή με τους... Les Amis-τες και μπορούν να κρατήσουν το πίσω μέρος διαμορφωμένο με ενωμένα τραπέζια για μας. Από τη μία πλευρά έχει τα γυάλινα διαχωριστικά, από την άλλη το μαγαζί και από πάνω θα έχει τις τέντες και θερμαντικά μανητάρια για τους θεριακλήδες... Είχα πει πως έχω πρόσβαση σε προηγούμενο post. Δεν λέω εάν είναι καλύτερα ή όχι, απλά ότι μπορεί να γίνει και αυτό...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |