|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με την σειρα μου να ευχαριστησω τον bokosta και τον christo για τα εντλερς που μου εφεραν.christo το ενα απο αυτα που μου εδωσες τρακαρε σε ενα ξυλο και στραβωσε η μουρη του οπως ενα σκαλαρι σου καποτε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θυμίζω όμως ότι στις σχετικές ψηφοφορίες εδώ, λίγες σελίδες πριν, το Bennigan's πήρε μηδέν (0) ψήφους στο σύνολο των προτιμήσεων. Η άποψή μου είναι ότι για να μην το θέλει κανείς, θα πρέπει να υπάρχουν πολλά παράπονα και δεν μπορεί να μη βρούμε κάτι καλύτερο. Εναλλακτικές υπάρχουν (πχ το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου, κάποιο καφέ στο Cosmos κι αν ψάξουμε θα βρούμε κι άλλα), διάθεση δεν βλέπω. Γιατί για να ταλαιπωρήσεις τόσον κόσμο, (όπως χθες ![]() Φυσικά, αν οι περισσότεροι άλλαξαν γνώμη μετά την τελευταία συνάντηση και προτιμούν επιστροφή στις ρίζες, εγώ είμαι απόλυτα ΟΚ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μετά από πολύ καιρό που είχα να έρθω χάρηκα που είδα κάποιες γνωστές φάτσες και πάλι (Kλεόβουλος, Λούση, Μποκόστας, Nikosm1), γνώρισα νέους (DrBig, ΓιάννηςΑεκ - που για κάποιον λόγο φώναζα Τάσο και για κάποιο δικό του λόγο μου απαντούσε
![]() ![]() Αυτό που έχω να πω είναι όποιο μαγαζί και να επιλέξετε για τις συναντήσεις αυτόν τον ψιλοχαμό με τα χωριστά πηγαδάκια δεν πρόκειται να το γλυτώσετε. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |