|
#1
|
||||
|
||||
![]()
lucy...τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? χαλας κι εσυ και θα με αφησεις μοναδικο φωτο-χαλια...
![]()
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
__________________
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
#3
|
||||
|
||||
![]()
καθαρες βρε...φαινεται το μαμουνι...
![]() αν τραβουσα εγω το πολυ πολυ να εβλεπες ενα θαμπο διαφορετικο χρωμα.. ![]()
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι αργοπορημένος στο ποστ, αλλά χτες δοκίμασα τη συνταγή για πρώτη φορά, και έγινε χα-μος!
Τα ψάρια έγιναν "πύραυλοι"... μιλάμε χτύπαγαν συνέχεια με του που έπεσε το πρώτο κομματάκι, και κυνηγούσαν όποιο προλάβαινε να το αρπάξει στο στόμα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά με flakes... Για τις γαρίδες αναγκάστηκα να ρίξω ξανά με σβυστά τα φώτα, γιατί τα ψάρια δεν άφηναν τίποτα αν το έβλεπαν... Προσωπικά νομίζω ότι βρήκα την "τροφή του μέλλοντος" - και είναι και οικονομική... Και κάτι άλλο περί τάπερ/υγρασίας που συζητήθηκε παραπάνω: ακολούθησα τα εξής βήματα: 1) ξέραμα στο φούρνο στους 40C 2) έξω 1 μέρα να στεγνώσει κι άλλο 3) γύρισμα τα κομμάτια ανάποδα - η κάτω πλευρά που ακουμπούσε στο λαδόχαρτη ηταν υγρή - και άλλη μια στο φούρνο 4) αποθήκευση στο ψυγείο (no-frost, που στεγνώνει τα πάντα) 1-2 μέρες μετά βγήκε θεόξερη η τροφή - δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μουχλιάσει και πάλι ευχαριστούμε για τη συνταγή! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|