|
|
||||
|
||||
![]()
Γελάς .... κι εγώ γέλασα με την ψυχή μου .... για δείτε τι είδα:
Το μαμίδι - σκαθαράκι έτοιμο να την κοπανίσει ![]() Στους δυο επάνω κύκλους τα σκαθαράκια και στον κάτω κύκλο η φωλιά τους μέσα στο κομμάτι τροφής. ![]() Μόλις που φαίνεται το πωπουδάκι του! ![]() Το θεαματικό όμως είναι να τα δείτε να κολυμπάνε με μια φυσαλίδα αέρα πριν βγουν στην επιφάνεια και την κοπανίσουν. Κρίμα που δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία!!! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
lucy...τι φωτογραφιες ειναι αυτες?? χαλας κι εσυ και θα με αφησεις μοναδικο φωτο-χαλια...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
καθαρες βρε...φαινεται το μαμουνι...
![]() αν τραβουσα εγω το πολυ πολυ να εβλεπες ενα θαμπο διαφορετικο χρωμα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι αργοπορημένος στο ποστ, αλλά χτες δοκίμασα τη συνταγή για πρώτη φορά, και έγινε χα-μος!
Τα ψάρια έγιναν "πύραυλοι"... μιλάμε χτύπαγαν συνέχεια με του που έπεσε το πρώτο κομματάκι, και κυνηγούσαν όποιο προλάβαινε να το αρπάξει στο στόμα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά με flakes... Για τις γαρίδες αναγκάστηκα να ρίξω ξανά με σβυστά τα φώτα, γιατί τα ψάρια δεν άφηναν τίποτα αν το έβλεπαν... Προσωπικά νομίζω ότι βρήκα την "τροφή του μέλλοντος" - και είναι και οικονομική... Και κάτι άλλο περί τάπερ/υγρασίας που συζητήθηκε παραπάνω: ακολούθησα τα εξής βήματα: 1) ξέραμα στο φούρνο στους 40C 2) έξω 1 μέρα να στεγνώσει κι άλλο 3) γύρισμα τα κομμάτια ανάποδα - η κάτω πλευρά που ακουμπούσε στο λαδόχαρτη ηταν υγρή - και άλλη μια στο φούρνο 4) αποθήκευση στο ψυγείο (no-frost, που στεγνώνει τα πάντα) 1-2 μέρες μετά βγήκε θεόξερη η τροφή - δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μουχλιάσει και πάλι ευχαριστούμε για τη συνταγή! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατά τα άλλα μια απορία, αντί για σπιρουλινα αλέσουμε τροφή που έχει σπιρουλινα πειράζει(συγκεκριμένα την sera guppy gran);;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|