|
|
||||
|
||||
![]()
Η παπρικα η καπνιση επιτρεπεται αντι για γλυκια;Επισης το πατζαρι;
|
||||
|
||||
![]()
Για την παπρικα δε ξερω να σου πω. Εγω δε θα εβαζα παντως λογω καπνου. Παντζαρι φοβαμαι οτι θα βγαλει χρωμα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γλυκιά πάπρικα. Γιατί να δοκιμάσεις καπνιστή πάπρικα αλλά και πατζάρι; Δεν έχω δει κάποια γαριδοτροφή (DIY ή εμπορίου) που να περιέχει παντζάρι.
|
||||
|
||||
![]()
Παπρικα καπνιστη και καυτερη εχω βαλει..δεν ειδα διαφορα..Για το παντζαρι τωρα..καπου εχω διαβασει οτι η νιασινη που περιεχει προκαλει εκδυση και το αποφευγουμε..δεν θυμαμαι που ,μαλλον σε καποιο αρθρο εδω στο φορουμ..
|
||||
|
||||
![]()
τωρα σοβαρα πιστευετε οτι βαζοντας διαφορα κοκκινα μεσα θα κοκκινισουν οι γαριδες?..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την παπρικα εννοεις ή το παντζαρι?Παντως οι φυτικες χρωστικες επιδρουν στο χρωμα ειναι βεβαιο..και οχι μονο στις γαριδες..Γιατι ειναι περιεργο?Συμβαινει και σε αλλα ζωα να επιρρεαζεται το χρωμα απο την τροφη..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Φυσικα.Με την συγκεκριμενη γαριδοτροφη εγω προσωπικα εχω δει διαφορα.Ωστοσο δεν μιλησε κανεις για θαυματα. ![]()
Φιλικα Φώτης! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotis_k : 16-02-15 στις 00:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|