|
|
||||
|
||||
![]()
Sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είμαι εκτός για διακοπές και έχω περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο... Θα απέφευγα τα ζέμπράκια (Danio rerio) λόγω πολύ γρήγορης κολύμβησης.. Μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου και να καταλήξεις σε κάτι που σου αρέσει και δε δημιουργεί πρόβλημα στο ενυδρείο, καλή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαννη λεω να βαλω τελικα red crystal η red chery
|
||||
|
||||
![]()
Πατριδα καλησπερα. Απλα φανταστικες γαριδες αυτες αλλα πολυ απαιτητικες. Μου εχουν βγει τα ματια στο διαβασμα. Τωρα εχω νεογεννητα μιας εβδομαδας. Ελπιζω να πανε ολα καλα πρωτα ο Θεος (και με τις συμβουλες των εμπειρων), και αμα θελεις υιοθετεις μερικα μωρα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ...μιλαμε γι'αυτες εδω?http://sunshine-aquarium.com/image/s...ed_crystal.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 05-04-10 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες ειναι αλλα πιο ομορφες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυσκολο να αναπαραγεις τετοιες γαριδουλες μπραβο εισαι πολυ ''μαστορας''! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλα φιλε μου η τυχη του πρωταρη.Ειδα και σημερα μερικες αλλα να μην το ματιασω εχω δρομο ακομα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι | GENITORAS | Bettas | 3 | 05-09-09 20:24 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχοι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-05-08 19:11 |
5.6 liτ. για μονομαχο??? | alan boy | Bettas | 7 | 01-02-08 11:53 |
Μονομαχινα! | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-05-06 17:56 |