|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει καποιος "τυφλοσουρτης" που να δουλευει πανω σε αυτο το ερωτημα.
Μπορεις να ψαξεις τα παμπολλα ιδια ερωτηματα με το δικο σου και εκει θα δεις διαφορες αποψεις και εμπειριες για το ιδιο θεμα ωστε να εχεις εναν μπουσουλα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εχω εγω δεν θα τον εβαζα σε τοσα λιτρα...μπορεις να βαλεις αμανο γαριδες που ειναι πιο μεγαλες..κοιτα κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια γιατι εξαρταται ο μονομαχος..εμενα στην αρχη δηλαδη το μηλοσαλιγκαρο το ειχε ψιλο******* αλλα τωρα πια το αγνοει..ειδικα σε ενα 60λιτρο με πολλα φυτα ξυλα κλπ δεν νομιζω οτι δεν θα ναι καλα ρεντ τσερι με αμανο και τιποτα μηλοσαλιγκαρα...προσωπικη μου αποψη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
lol(γελαω με το μηλοσαλιγκαρο) ![]() ![]() ![]() 1) εσυ λες γαριδες αμανο ![]() Υ.Γ. Ας αφσηουμε την κουβεντουλα να εξελιχθει ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε 60 λιτρο μονο γαριδες κι ενας μονομαχος θα φαινεται πολυ αδειο...
επειδη το επιχειρησα κι εγω με γκαπυ 2 μηνες ηταν μια χαρα και μετα αρχισε να επιτιθεται... αποψη μου, δοκιμασε το με οτι εχεις στο νου σου να βαλεις και με τον καιρο θα δεις το χαρακτηρα του μονομαχου σου.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(μηπως δεν καταλαβα κατι??? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε 60 λιτρα θα δοκιμαζα 3-4 zebra danio ή cherry barbs. ισως επειδη τα πρωτα ειναι πολυ γρηγορα...και τα δευτερα παραμενουν αναμεσα στις φυλλωσιες και ειναι επισης γρηγορα αν θελουν να ξεφυγουν...να καταφερουν να συμβιωσουν. φυσικα παλι για πειραμα προκειται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα ξεχασα να σας πω για την φιλτρανση πως ειναι ΕΙΗΕΙΜ το 2213 Αρα ο Πανος προτενει 3-4 zebra danio ή cherry barbs σημειωση τα zebra μου αρεσουν και εμενα! ![]() ![]() Πανο για μονομαχινα εσυ τι λες? θα μπορουσα να την αφησω μεσα για παντα αν ταιριαξειμε τον μονομαχο μου? ..εχω διαβασει πως μετα το ζευγαρωμα ισσως εχω προβλημα?
|
||||
|
||||
![]()
δε πιστευω οτι εχεις ελπιδα να κρατησεις τα 2 φυλα σε 60 λιτρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι | GENITORAS | Bettas | 3 | 05-09-09 20:24 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχοι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-05-08 19:11 |
5.6 liτ. για μονομαχο??? | alan boy | Bettas | 7 | 01-02-08 11:53 |
Μονομαχινα! | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-05-06 17:56 |