|
|
||||
|
||||
![]()
Eχω 2 μονομαχους.
Ο ενας ειναι μαζι με tetra amandae και bubble bee snail και δεν τους δινει σημασια καμια. Ο αλλος ειναι με ενα apple snail και με 5 amano και παλι σημασια καμια. Ειναι να σου τυχει... Βεβαια αν προτιμησεις μικρα και γρηγορα ψαρια και να θελει...Δεν μπορει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δεν βάζεις 3-4 μονομαχίνες μόνο, οπότε και στο είδος(μονομάχοι) θα μείνεις και το άδειο του ενυδρείου θα γλυτώσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μονομαχοι είναι σαν ρουλέτα...Θέμα τύχης! Μπορεί να σου βγει "αγγελος" μπορει και "διάολος"..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...προτιμω αρσενικο γιατι ειναι ποιο εντυπωσιακος ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
χεχεχεχεχε! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Βασικα δεν θελω να μπω σε περιπετιες και να μπω στην διαδικασια αγορας νεων ενυδρειων ...θα ηθελα καμια γαριδα η κανενα σαλιγκαρακι που να μην ''μασουλαει'' τα φυτα μου και να μου ''ψιλοκαθαριζει'' την αλγη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προτεινα να εκανες κατι αλλο με το εν λογω ενυδρειο και να παρεις ενα 20λιτρο για τον μονομαχο μεσα και κανα σαλιγκαρι...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Krisos;431645]...προτιμω αρσενικο γιατι ειναι ποιο εντυπωσιακος
![]() ![]() ------------------------- Δε συμφωνώ... ![]() Ήταν πολύ ενδιαφέρον ιδιαίτερα στην αρχή οι αψιμαχίες τους μέχρι να καθιερωθεί μια ιεραρχία... Σκέψου το.. Πάντως το γενικό νόημα όπως είπαν και όλοι οι προηγούμενοι είναι πως ο χαρακτήρας αυτών των ψαριών, αρσενικών και θηλυκών είναι πως θα κάτσει... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=repanas6;431652]
Παράθεση:
![]() AMANO SHRIMP RED CRYSTAL SHRIMP ORANGE DWARF SHRIMP BEE / ZEBRA SHRIMP GREEN SHRIMP BLACK & WHITE CRYSTAL SHRIMP RED FIRE SHRIMP CORYDORAS PANDA ZEBRA SNAIL APPLE SNAIL
|
||||
|
||||
![]()
Sorry για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είμαι εκτός για διακοπές και έχω περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο... Θα απέφευγα τα ζέμπράκια (Danio rerio) λόγω πολύ γρήγορης κολύμβησης.. Μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου και να καταλήξεις σε κάτι που σου αρέσει και δε δημιουργεί πρόβλημα στο ενυδρείο, καλή συνέχεια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι | GENITORAS | Bettas | 3 | 05-09-09 20:24 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχοι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-05-08 19:11 |
5.6 liτ. για μονομαχο??? | alan boy | Bettas | 7 | 01-02-08 11:53 |
Μονομαχινα! | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-05-06 17:56 |