|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι ότι έτσι όπως ακούγετε προφανώς δεν λειτουργεί (αλήθεια ανεβάζει νερό
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα cascade 1200 της Penn-Plax. Έχω δοκιμάσει όσα σου έχουν προτείνει αλλά τίποτα. Κάθε φορά μετά το καθάρισμα, έχω την ίδια ιστορία η οποία βέβαια μετά από λίγο στρώνει μάλλον συμπτωματικά. Αν ανακαλύψεις κάποιο μυστικό ενημέρωσέ με σε παρακαλώ...
|
|
|||
|
|||
![]()
...κατι ακομη που αποτελει διαπιστωση δικη μου μετα τη "διατριβη" μου πανω στην eheim.
![]() Στο impeler υπαρχει περιπτωση να ξεκουμπωσει-φυγει απο τη θεση της η φτερωτη.Αποχωριζεται απο τον ασπρο λαιμο του impeler οταν το αφηνεις να μπει μεσα στο μετασχηματιστη.Λογω του μαγνητισμου το τραβαει αποτομα μεσα με αποτελεσμα να βρισκει η φτερωτη στο "λαιμο" της εσοχης και να ξεκουμπωνει ή να τεινει να ξεκουμπωσει....αυτο κανει να μη δουλευει σωστα και να βγαζει βομβο... ![]() Η λυση ειναι να βαλεις το impeler σιγα-σιγα "φρεναροντας" το με μια οδοντογλυφιδα* απο την υπαρχουσα εσοχη...ετσι δε θα ξεκουμπωσει η φτερωτη απο το impeler... Tη συγκεκριμενη λυση τη διαπιστωσα μολις προχθες σε impeler ενος ecco που σε προγραμματισμενη καθαριοτητα και ενω πριν δουλευε κανονικα-αθορυβα ,μου εβγαλε θορυβο-βομβο οταν το ξαναεβαλα σε λειτουργια.... Αν με καταλαβες (μεχρι και εγω προσπαθω ![]() * ....ακομη μια χρηση της..(μιλαμε για εργαλειο....)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
σημειωση: οταν σήκωνα το ιμπελερ απο τον ασπρο αξονα καταλάβαινα οτι σε καποια σημεία εφευγε απο την περιοχή του μαγνητη. το βαζω να λειτουργήσει στον αερα και εκανε θορυβο. ξανακουμπωνω και το βαζω σε λειτουργια. καιιιιιιι καιιιι το προβλημα δεν λύθηκε ![]() http://www.youtube.com/watch?v=X_H-RbqbYqE εδω ειναι το φιλτρο που δουλευει . ενταξει ο θορυβος δεν ειναι τοσο τραγικος οπως στο βιντεο. την ημερα με την ηχορυπανση που επικρατει ειναι πολυ διακριτικο. το βραδυ ομως που ειναι ολα ησυχα νομιζω οτι ειναι ενα τρακτερ στο σαλονι μ και οργωνει... και μια φωτογραφια του ενυδρείου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....πω,πω....αυτο κανει σαν Caterpillar
![]() Λοιπον δοκιμασε για να μη λεω πολλα, να αφησεις να μπει το impeler στην "τρυπα" απαλα, φρεναροντας το με μια οδοντογλυφιδα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λοιπον του εκανα ενα ανοιγμα και ειμαι εδω ![]() κραταω την φτερωτη με ενα τσιμπιδακι και προσπαθω να βαλω τον ασπρο αξονα... το κανω αλλα δεν.. |
|
|||
|
|||
![]()
...ξεκουμπωσε το μαυρο καπακι,βγαλε το impeler απο μεσα και καθαρισε το, και τον χωρο του...ξαναβαλτα μεσα με το κεραμικο αξονα (προσεχε μη το σπασεις) κουμπωσε καπακια κ.λ.π και βαλτο να δουλεψει ....οδηγιες χρησης εχεις???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM 2217 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 20:19 |
eheim 2217 | demka27 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-03-09 00:43 |
eheim 2217 | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 17-12-08 18:18 |
Πρόβλημα με το φίλτρο eheim 2217 | tsiko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-08 11:37 |
Eheim 2217 | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-01-06 21:39 |