|
|
|||
|
|||
![]()
Δες φίλε για αρχή
1) αν έχει σπάσει ο άξονας που είναι μέσα στην φτερωτή. 2) αν βρίσκονται στην θέση τους τα λαστιχάκια που κρατάνε τον άξονα. Αν είναι όλα σωστά θέλει εξαέρωση. Η εξαέρωση γίνεται με τον εξής τρόπο: Βγάζεις το λάστιχο εξαγωγής του φίλτρου από το ενυδρείο σου δηλ. (αυτό που στέλνει νερό στο ενυδρείο σου) το βάζεις σε ένα άδειο κουβά και το αφήνεις να τρέξει στον κουβά χωρίς να έχεις το φίλτρο στο ρεύμα (ροή μόνο με την βαρύτητα του νερού), κατόπιν για να φύγει καλά ο αέρας από το φίλτρο όπως είναι το λάστιχο στον κουβά θα βάζεις και θα βγάζεις την πρίζα ανά πέντε δευτερόλεπτα και θα το κάνεις δύο με τρεις φορές. Τώρα το φίλτρο σου είναι εντάξει, κλείνεις την τρύπα από το λάστιχο το βάζεις στο ενυδρείο, αδειάζεις και το νερό από τον κουβά μέσα στο ενυδρείο σου, δίνεις ρεύμα στο φίλτρο σου και απολαμβάνεις τα ψαράκια σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι αφύσικος ο θόρυβος (έχω το ίδιο). Κάπου βρίσκει η φτερωτή..
|
|||
|
|||
![]()
Έχει αέρα μέσα γι' αυτό βρίσκει.
|
|
|||
|
|||
![]()
και γω που εχω το 2217 καινουργιο και δουλεύει εδω και 2 εβδομαδες κανει εναν θορυβο.
οχι τοσο μπερδεμένο ήχο σαν του infodigger. κάνει τον ήχο οπως αυτο των ηλεκτρικων πατζουριων οταν ανεβοκατεβαινουν. το εχω κουνήσει αρκετες φορές εντος λειτουργίας και ο αερας του εχει βγει. τα δικα σας 2217 οταν λετε οτι είναι αθόρυβα ειναι εντελώς? παντως την ημέρα δεν ακουγεται. το βραδυ που υπάρχει ησυχία ακουγεται ενοχλητικά/. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακόμα και το prof3e 2078 είναι πιο αθόρυβο.
|
||||
|
||||
![]()
Στη δική μου περίπτωση έκανε στην αρχή θόρυβο, το "χτύπησα" λίγο με το χέρι να φύγει ο αέρας, έκοψε σε μεγάλο βαθμό και 1-2 βδομάδες μετά σταμάτησε τελείως. Κοιμάμαι και δεν το ακούω.
Α, και το πήρα μεταχειρισμένο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε φιλε αφου το αγορασες πριν ενα μηνα το πηγαινης πισω στο καταστημα που εκανες την αγορα να το ακουση και αν πρεπει να το αλλαξη επιμενοντας για τον βαθμο θορυβου. Σε αυτα εκτος απο ενα καθαρισμα δεν μπορουμε να επεμβουμε νομιζω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM 2217 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 20:19 |
eheim 2217 | demka27 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-03-09 00:43 |
eheim 2217 | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 17-12-08 18:18 |
Πρόβλημα με το φίλτρο eheim 2217 | tsiko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-08 11:37 |
Eheim 2217 | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-01-06 21:39 |