|
|||
|
|||
![]()
...κατι ακομη που αποτελει διαπιστωση δικη μου μετα τη "διατριβη" μου πανω στην eheim.
![]() Στο impeler υπαρχει περιπτωση να ξεκουμπωσει-φυγει απο τη θεση της η φτερωτη.Αποχωριζεται απο τον ασπρο λαιμο του impeler οταν το αφηνεις να μπει μεσα στο μετασχηματιστη.Λογω του μαγνητισμου το τραβαει αποτομα μεσα με αποτελεσμα να βρισκει η φτερωτη στο "λαιμο" της εσοχης και να ξεκουμπωνει ή να τεινει να ξεκουμπωσει....αυτο κανει να μη δουλευει σωστα και να βγαζει βομβο... ![]() Η λυση ειναι να βαλεις το impeler σιγα-σιγα "φρεναροντας" το με μια οδοντογλυφιδα* απο την υπαρχουσα εσοχη...ετσι δε θα ξεκουμπωσει η φτερωτη απο το impeler... Tη συγκεκριμενη λυση τη διαπιστωσα μολις προχθες σε impeler ενος ecco που σε προγραμματισμενη καθαριοτητα και ενω πριν δουλευε κανονικα-αθορυβα ,μου εβγαλε θορυβο-βομβο οταν το ξαναεβαλα σε λειτουργια.... Αν με καταλαβες (μεχρι και εγω προσπαθω ![]() * ....ακομη μια χρηση της..(μιλαμε για εργαλειο....)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM 2217 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 20:19 |
eheim 2217 | demka27 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-03-09 00:43 |
eheim 2217 | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 17-12-08 18:18 |
Πρόβλημα με το φίλτρο eheim 2217 | tsiko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-08 11:37 |
Eheim 2217 | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-01-06 21:39 |