|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αργη ομως περισοτερο να βγαλει
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό έχεις δίκιο!!!βγάζει περίπου 1 φυσαλίδα ανά 5 δευτερόλεπτα ενώ στο μισό βάθος 1 ανά 1-2
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά στους 27 βαθμούς δουλεύει το ενυδρείο μου.
Γιατί, παίζει ρόλο και η θερμοκρασία του ενυδρείου? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι η θερμοκρασια στο ενυδρειου σου,η θερμοκρασια του σπιτιου σου π.χ. αν βαλεις το μπουκαλι σε ζεστο μερος θα εχεις μεγαλυτερη παραγωγη απο οτι σε κρυο μερος!Εμενα μια χαρα δουλευει και τον χειμωνα αλλα δεν βγαζει οσες φυσαλιδες βγαζει με την ζεστη το καλοκαιρι!
Αν δεν μπορεις να πετυχεις την μαγια μπορεις να βαλεις την μαμα σου να την φτιαξει (εγω αυτο κανω) αν ξερει! ![]() Τελικα τι εγινε το πετυχες το μειγμα? |
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να ηξερα πως ολες οι μαμαδες ξερουν να φτιαχνουν DIY CO2
![]() εγω την πρωτη φωρα χαλασα 2 κιλα ζαχαρη και τιποτα και γιατι βαρεθηκε να με βλεπει λεει ελα να στο φτιαξω και δουλεψε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στο δωμάτιο έχω σταθερή θερμοκρασία περίπου 25 βαθμούς!
Το μίγμα που δοκιμάζω τώρα έχει 1 κιλό ζάχαρη και 2 φακελάκια τον 7g το κάθε ένα σε μπουκάλι 2 λίτρων! Το αποτέλεσμα είναι 10 έως 20 φυσαλίδες το λεπτό! Είμαι 1000% σίγουρος πως δε χάνει από που8ενα και το πρόβλημα είναι στο μίγμα. Λέω αύριο να ρίξω και μια κουταλιά σόδα φαγητού! Τι λέτε? Μέχρι στιγμής έχω χαλάσει 3 κιλά ζάχαρη και 2 κουτάκια μαγιά ….που θα πάει όμως θα το βρω το μίγμα. Όσο για τη μάνα μου είναι μακριά και δε μπορεί να βοηθήσει!!! |
|
||||
|
||||
![]()
τη μαγια βαζεις ??????
|
||||
|
||||
![]()
¶μα βγάζει CO2 μόνο όταν ρίχνεις περισσότερη μαγιά τότε στάνταρ έχεις κάπου διαρροή.
Όσο περισσότερη μαγιά βάζεις τόσο μεγαλύτερη παραγωγή θα έχεις(και πιο σύντομη σε διάρκεια χρόνου) έτσι ναι μεν ένα μέρος να χάνεται αλλά είναι τόσο πολύ η πίεση που έχεις έτσι περνάει και ένα μέρος κανονικά από τον σωλήνα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποτυχια γεννας severum | robius | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 29-09-09 21:39 |
Σ.Δ.Ο.Ε - Σπουδή Δημιουργίας Ολοκληρωμένου Ενυδρείου.. | seagle | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-07 20:42 |
αποτυχια | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-03-07 00:46 |
αποτυχια με γατοψαρα | jim401 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 05-01-07 14:40 |
Αποτυχία | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-06 12:49 |