|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά η θερμοκρασία του σπιτιού σε σταθερή βάση είναι 25 βαθμούς!
Που θα μου πάει θα το βρω το κόλπο. |
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσο βαθος εχεις το σωληνακι μεσα στο ενυδρειο ???
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο Αυτό...εγώ το εχω πχ 40 πόντους βάθος και δουλεύει μια χαρά!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αργη ομως περισοτερο να βγαλει
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό έχεις δίκιο!!!βγάζει περίπου 1 φυσαλίδα ανά 5 δευτερόλεπτα ενώ στο μισό βάθος 1 ανά 1-2
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά στους 27 βαθμούς δουλεύει το ενυδρείο μου.
Γιατί, παίζει ρόλο και η θερμοκρασία του ενυδρείου? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι η θερμοκρασια στο ενυδρειου σου,η θερμοκρασια του σπιτιου σου π.χ. αν βαλεις το μπουκαλι σε ζεστο μερος θα εχεις μεγαλυτερη παραγωγη απο οτι σε κρυο μερος!Εμενα μια χαρα δουλευει και τον χειμωνα αλλα δεν βγαζει οσες φυσαλιδες βγαζει με την ζεστη το καλοκαιρι!
Αν δεν μπορεις να πετυχεις την μαγια μπορεις να βαλεις την μαμα σου να την φτιαξει (εγω αυτο κανω) αν ξερει! ![]() Τελικα τι εγινε το πετυχες το μειγμα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποτυχια γεννας severum | robius | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 29-09-09 21:39 |
Σ.Δ.Ο.Ε - Σπουδή Δημιουργίας Ολοκληρωμένου Ενυδρείου.. | seagle | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-07 20:42 |
αποτυχια | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-03-07 00:46 |
αποτυχια με γατοψαρα | jim401 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 05-01-07 14:40 |
Αποτυχία | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-06 12:49 |