|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ. σορρυ για το ξεσπασμα στην "πετσοπου" αλλα ....οχι μονο δεν ηξερε να σε πληροφορησει πως να ξεκινησεις..αλλα και τωρα που εχεις προβλημα συνεχιζει να σου δινει λαθος συμβουλες...ας μη μιλαει τουλαχιστον....
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μετα απο 3-4 μέρες που έκανα αλλαγή νερού η αμμωνία είναι 0 και NO2 και NO3 ειναι χαμηλά στο 0. Δεν έχω κάνει αλλαγή νερού. Μετά απο πόσο καιρό θα ξέρω τί γίνεται? thanks για την υπομονή σας
|
|
||||
|
||||
![]()
θα κανεις αλλαγη νερου οταν ανεβει η αμμωνια και τα νιτρωδη...οσο παραμενουν κοντα στο 0 ειναι ασφαλες....οποτε τα κρατας χαμηλα και αφου εμφανιστουν νιτρικα και μηδενισουν εντελως τα αλλα...θα ξεκινησεις τις εβδομαδιαιες αλλαγες 30%...θα κανεις μετρησεις για λιγο διαστημα ακομη ωστε να βεβαιαωθεις οτι αυτη η ρουτινα κραταει τα νιτρικα σου οχι πανω απο 20...
|
|||
|
|||
![]()
ok thanks. Με το ξύσιμο που έχουν να κάνω κάτι? Δεν ειναι έντονο αλλα το κάνουν πού και πού.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας τα λες καλα.
Μαλλον δεν μετρας σωστα, οποτε συμπερασμα δεν βγαινει. Μπορεις να μας πεις με πιο ακριβως τεστ μετρας αμμωνια? Τι γραφει απεξω? |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquariumsuperstore.co.uk/...productid=1800 αυτο εδώ μου έχουν δώσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι σιγουρος οτι το τεστ δουλευει σωστα?
Δοκιμασε να ριξεις μια σταγονα αμμωνια σε 1 λιτρο νερο, και μετρα. (ενα μπουκαλι απο γαλα πολυ καλα ξεπλυμενι ειναι ιδανικο δοχειο για κατι τετοιο) Περαν αυτου, ξεχνα το πετσοπ και το τι λεει. Αμμωνια μεχρι 0,25 ppm. Οτιδηποτε παραπανω, κανεις αλλαγη νερου μεχρι να πεσει εκει. Το στρωσιμο διαρκει περιπου ενα μηνα. Για να μην παιδευεσαι, στα χανια μπορεις ευκολα να βρεις λιγο μπολι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί Ξύνονται ;; | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 13-12-06 20:31 |
Ξύνονται!!! | tsdimitrios | Malawi | 20 | 07-10-06 21:13 |
Τα ψάρια ξύνονται στην άμμο | torm | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 05-05-05 09:40 |