|
|
||||
|
||||
![]()
Τα Φώτα σας παρακαλώ .
Έβαλα το Σάββατο στο ενυδρείο μου 8 corys και ένα πλακοστομο . Σήμερα παρατηρώ ότι τουλάχιστον 2 cory’s ξύνονται και ο πλακοστομος . Αλλά περίεργα συμπτώματα δεν έχω και ούτε κάποιο σημάδι . Τι μπορεί να είναι κάτι τέτοιο . Μπορεί να ξύνονται χωρίς να υπάρχει ασθένεια ;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξύσιμο είναι κλασσικό σύμπτωμα του Ick/Ich.
Για ρίξε μία ματιά μην έχουν τίποτα σημάδια από άσπρους κόκους (σαν άχνη ζάχαρη) στο σώμα και στα πτερύγια τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχουν για αυτό και έχω γράψει παραπάνω ότι δεν έχουν κανένα σύμπτωμα . Από το μεσημέρι τα κοιτάω αλλά δεν έχω δει τίποτα περίεργο επάνω στα ψαριά . Επιπλέον το περίεργο είναι ότι δεν ξύνονται συχνά αλλά π.χ. ένα από τα cory’s ξύθηκε 2-3 φορές και τέλος μέχρι στιγμής . |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τότε δεν είναι τίποτα το περίεργο.
Το κάνουν τα ψαράκια καμμιά φορά αυτό τους αρέσεις, όπως και σε εμάς άλλωστε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι τίποτα άλλο θα αναγκαστώ να το ξηλώσω εάν είναι ασθένεια . Σε ευχαριστώ παντός φίλε halva θα περιμένω μερικές μέρες και ελπίζω να πανε όλα καλά |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει και η περιπτωση να ειναι καποιο εξωπαρασιτο βεβαια, αλλα συνηθως, αν οι συνθηκες του νερου ειναι καλες, δεν δημιουργει προβλημα στα ψαρια, περα απο καποια ξησιματα.
Θα φανει αυτο τις επομενες μερες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύνονται!!! | tsdimitrios | Malawi | 20 | 07-10-06 21:13 |
Γιατί είναι αδύνατοι? | basillis | Δίσκοι | 13 | 20-12-05 16:18 |
Τα ψάρια ξύνονται στην άμμο | torm | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 05-05-05 09:40 |
Γιατί τραβάνε το φυτό? | Νίκος | Δίσκοι | 25 | 30-07-04 01:47 |