|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο δουλευει μια χαρα εχω και γω ενα τετοιο.Συνδεεις τον κυκλοφοριτη με τις οδηγιες κτλ και στις θεσεις του φιλτρου (απο πανω) εχει κατι κουτια.Αυτα τα γεμιζεις με υλικα(σιποραξ καλυτερα) η οτι αλλο χωραει και αναλογα με τις αναγκες του ενυδρειου σου και απο πανω βαζεις υαλοβαμβακα και εισαι καμπλε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτες ειναι οι φωτογραφιες απο το συστημα
στην πρωτη φαινεται το ολο συστημα στην δευτερη χωρις τον βαμβακα και στην τριτη φαινεται το καλαθι για τα υλικα.αρκετα μεγαλο συνολο τεσσερα. ολα αυτα ο καθε καδος χωριστα βγαζει ξεχωριστα στο ενυδρειο απο μια εισαγωγη η εξαγωγη.δεν γνωριζω ακομα. τι προτεινετε να μπει απο υλικα περα απο μακαρονι?να φανταστω σε καποιο απο αυτα να μπει και ενα σφουγγαρι?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον επειδη το δικο μου ειναι ακριβως ετσι απλα γεμισε τα καλαθακια με σιποραξ και εισαι ετοιμος.Θα παρεις 2 συσκευασιες σιποραξ θα τις ανοιξεις και θα τις μοιρασεις στα 4 καλαθακια.Σφουγγαρια δεν χρειαζονται,ουτε αλλο υλικο το ενυδρειο μπορει να τρεξει και ετσι, και απο οτι γραφει ο κυκλοφοριτης (το δικο μου ειναι 150 λιτρα) και γυρναει 900.Τον βαμβακα που βλεπεις τον βαζεις πανω απο τα καλαθακια και τον ξεπλενεις σε καθε αλλαγη νερου ειναι πολυ ανθεκτικος μην τον πετας.Τωρα αν πρεπει να βαλεις κανα αλλο υλικο οπως τυρφη κτλ θυσιαζεις ενα καλαθακι και το φτιαχνεις οπως πρεπει.Παντως δουλευει ρολοι.Το δικο σου ποσα λιτρα ειναι και ποσο πηγε πανω κατω?
|
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι ο μονος που βλεπει οτι το συγκεκριμενο συστημα ειναι παρα πολυ πρακτικο;
ουτε να σου πιανουν χωρο τα εσωτερικα φιλτρα μεσα στο ενυδρειο ουτε τον μπελα με τους σωληνες των εξωτερικων |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο εσωτερικο.Ειναι κατι σαν εξωτερικο ενσωματωμενο.Απλα δεν μπορεις να βαλεις παραπανω υλικα αμα θες χωραει ορισμενη ποσοτητα.Ενω στο εξωτερικο παιρνεις οτι θες σε μεγεθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι κάτι σαν wet-dry φίλτρο; Δηλαδή καλύτερο και από εξωτερικό;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος ο "βαμβακας" που λετε, τι υλικο ειναι ακριβως?
Σφουγγαρι ανθρακα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ. | ATHRAS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-02-08 18:19 |
σχετικη υγρασια στο καπακι του ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-02-08 08:41 |
Νερο στο καπακι | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-02-08 15:39 |
βακτηριδια στο φιλτρο | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 31-01-07 21:17 |
Ανθρακας στο φιλτρο;;;SOS | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-10-06 21:14 |