|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι τυπικες τιμες σχετικης υγρασιας που συνανταμε συνηθως στο καπακι ενος ενυδρειου;
ξερω οτι αυτο ειναι μεταβλητο και εχει σχεση με την θερμοκρασια και την πιεση αλλα δεν ζηταω ακριβεις τιμες, ενα ευρος φασματος για το πιο συνηθισμενο θελω με ενδιαφερει να βαλω ανεμηστηρακια στο καπακι και θελω να δω εαν εχουν ελπιδα απο την υγρασια που εχει το ενυδρειο να αντεξουν για πανω απο ενα καλοκαιρι |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις τιμές υγρασίας δεν ξέρω να σου πω ούτε εύρος ούτε τίποτα! Για ανεμηστηράκια όμως από pc ξέρω να σου πω οτι αντέχουν για αρκετά καλοκαίρια.
|
||||
|
||||
![]()
Φτανει πολυ κοντα στο 100% με αποτελεσμα να γινονται ολα μουσκεμα.
Γιαυτο επιβαλλεται οι ανεμιστηρες να ειναι χαμηλης τασεως. Δεν χαλανε ευκολα βεβαια, αλλα αν θες μπορεις να τα εχεις να γυριζουν μονιμα σε χαμηλες στροφες ωστε να μην μαζευει υγρασια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπακι ενυδρειου | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-11-07 22:18 |
ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 27-03-07 23:15 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΕΝΤΔΡΕΙΟΥ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-08-04 12:02 |