|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας
θελω να ρωτησω κατι ενα δωματιο εχει προβλημα με την υγρασια αμα εχει παραπανω απο ενα ενυδρεια?????? |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα απολυτως . Και καπακι να μην εχουν δεν προκειται να δεις σημαδια υγρασιας πουθενα γυρω απο τα ενυδρεια.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος αν δεν έχουν καπάκι! και καλό εξαερισμό ο χώρος! που θα πάει το νερό που εξατμίζεται?
|
||||
|
||||
![]()
Ενα καλοκαιρι το ειχα το δικο μου χωρις καπακι σε ενα χωρο 17-18 τετραγωνικων με τη θερμοκρασια να φτανει μεχρι και 31 βαθμους και παρα την μεγαλη εξατμιση δεν παρατηρησα ιχνος υγρασιας στον χωρο.
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που ήταν καλοκαίρι! Το χειμώνα πάντος εγώ στο σπίτι μου αντιμετωπίζω ψιλοπροβληματάκια με δεδομένο οτι λείπω πολλές ώρες αρα και δεν ανάβω πάντα την θέρμανση στο φούλ. Βέβαια αυτό συμβαίνει σε χώρο (δωμάτιο) που είχα μαζεμένα 4 ενυδρεία συνολικά 450 λίτρα για γέννες.
|
||||
|
||||
![]()
αν εχει ενα - ανοιχτό 1500 λίτρων - οχι
αν εχει περισσότερα απο ενα δηλαδή δύο κλειστά των 20 λίτρων;;; Η σωστή ερώτηση είναι αν τα ενυδρεία επειρεάζουν την εσωτερική υγρασία του χώρου που τα φιλοξενουν. Οχι σε βαθμό που να σου δημιουργουν πρόβλημα. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τισ απαντησεις σας
οποτε σαν τελικο συμπερασμα δεν θα υπαρχει προβλημα να βαλω ενα δευτερο εφοσον εχουν και τα δυο καπακι ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Για πόσα λίτρα μιλάς αλήθεια???
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κανένα από τα τέσσερα σπίτια που έχω μεταφέρει μέχρι τώρα τα ενυδρεία μου (560 ltr σύνολο), δεν είχα πρόβλημα με την υγρασία, εκτός από το τελευταίο που έχω πρόβλημα με την υγρασία, αλλά σε άλλο δωμάτιο και όχι στο δωμάτιο με τα ενυδρείο.
¶ρα θα συμφωνήσω με την άποψη ότι ρόλο παίζει η κατασκευή του σπιτιού, πόσο παλιό είναι και πόσο αερίζετε και πως θερμαίνετε. |
|
|||
|
|||
![]()
μιλαω για ενα 50λιτρο που εχω τωρα και ενα δυτερο που θελω των 20 λιτρων
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και πολύ μεγαλύτερα να ήταν...Μην το σκέφτεσαι καν
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο θαλασσινο και στο forum | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-02-07 19:19 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-08-03 01:48 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 14-08-03 01:43 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |