|
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το φιλτρο
εχω ενυδρειο 120λ με περιπου 1λ subtrat pro και μπλε σφουγγαρι, το ενυδρειο εχει στρωσει (μετρησεις τεστ αμωνιας, No2 ειναι μηδεν) εκανα ενα λαθος και ξεχασα την πριζα της αντλια εκτος ρευματος για περιπου 8 ωρες, μπορει να εχει συμβει κατι κακο στο φιλτρο μου; (δηλαδη τα βακτηρηδια πεθαινουν εαν δεν εχουν συνεχης ροη νερου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mια απλή λύση υπάρχει για να σιγουρευτείς... ξανακάνε μετρήσεις...
|
|
|||
|
|||
![]()
ξαναεκανα μετρησεις αλλα εκει που ειχα 0 αμωνια πλεον εχω 2,5 (εχω κανει μια αλλαγη 30%)
δεν ξερω ομως αν αυτη η αυξηση οφειλεται στο γεγονος οτι ξεχασα την αντλια για 8 ωρες εκτος η εαν ειναι εξαιτιας του ταισματος και ριχνω πολυ φαγητο εαν υπαρχει καποιους που γνωριζει για τα βακτηριδια θα περιμενω την απαντηση του ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
είναι λογικό να αυξήθηκε η αμμωνία όσο το φίλτρο δεν λειτουργούσε, η αυριανές μετρήσεις πιστεύω θα πούνε την αλήθεια... (κάνε και αμμωνία και ΝΟ2)
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα σημερα (και μετα απο δυο αλλαγες 30% σε διαστημα δυο ημερων) ειχα αμωνια=0 και no2=0
ξαναελεγξα τα τεστ μου, και τα δυο red sea, και ΔΕΝ ειναι ληγμενα οποτε ειμαι οκ (τα ψαρια κολυμπανε και τρωνε μια χαρα) σας ευχαριστω πολυ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθρακας στο φιλτρο;;;SOS | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-10-06 21:14 |
Βακτηριδια οφελιμα. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-11-05 16:29 |
diy CO2 και προβλημα στο φιλτρο..... | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-03-05 08:34 |
Σε ποσο καιρο μαζευει τα καταλληλα βακτηριδια ενα φιλτρο? | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 12-12-03 23:03 |