|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο
|
|||
|
|||
![]()
-Oτι και να πει κανεις ειναι λιγο....ΖΗΛΕΥΩ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Με την σειρα μου αν και σαν στραβαδι που δεν δικαιουμε ουτε και γνωμη να εκφερω ,απλα υποκλινομαι στην τεχνη .
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ θα μου αφιερώσεις το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού;;;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φτάνει που είναι υπέροχο το ενυδρείο, έχεις και αυτόν τον παλιοφωτογράφο της δεκάρας που στο έχει έτοιμο για wallpaper.
Βρε ουστ, μπράβο και στους 2 (έκαστος στο είδος του) |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα ενυδρεια εχουν τη χαρη τους εφοσον ο χομπιστας αγαπα αυτο που κανει!!!!
Το δισκοενυδρειο σου Σταυρο ειναι πραγματικα ενα απο τα ομορφοτερα που εχω δει... ...χαλαλι τον κοπο σου και το χρονο που αφιερωνεις για να βγει αυτο το εργο τεχνης! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω με την σειρά μου οτι οι φωτογραφίες απλώς αντικατροπτιζουν την ομορφιά του ενυδρείου...
Τίποτα παραπάνω. Μράβο στρατηγέ,σήκωσες ψηλα τον πήχη... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |