|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Την φωτογραφία με το SAE και την τελευταία με τα Tetras μπορώ να την έχω σε 1280x1024 σε κάποιο λινκ ή στο e-mail μου ?
Pleaseeeee ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλείται Ο φίλος ΖΧ να εξυπηρετήσει αν θέλει τα παιδιά που ζήτησαν φώτο γιατι δεν κατέχω το άθλημα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και με την 6η φωτογραφία? |
|
||||
|
||||
![]()
Οποιος θέλει φωτο για wallpaper ας μου στειλει με πμ το mail του και της διαστασεις που θελει...
Χαλβα στο msn... |
|
||||
|
||||
![]()
οι δίσκοι σου έιναι το κάτι αλλο!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσα να εχω μια φωτογραφια σε διαστασεις 70εκΧ50εκ ... να τη βαλω... μπροστα στο ενυδρειο μου???? Τελειο, μπραβο ρε Σταυρο!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
στρατηγε στη συγκεντρωση ελεγες στο χρηστο να μην ερθει για φωτογραφιες γιατι ειναι ενα χαλι το ενυδρειο σου. αν μπορεις να κανεις και το δικο μου ενυδρειο τοσο χαλια θα ημουν ευτυχισμενος. πολλα μπραβο στο δημιουργο και τον τρελλαμενο φωτογραφο
|
|
||||
|
||||
![]()
Tώρα το είδα...
Τι να πω? ![]() Σταύρο, είσαι φοβερός! ΖΧ, είσαι Φωτογράφος, με Φ κεφαλαίο! (Το ενυδρείο μόνο δεν μου άρεσε... ![]() ![]() ![]() Συγχαρητήρια πολλά!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |