ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ
Επιτέλους με τη βόήθεια ενός φίλου και φώτο από το δισκοενυδρείο μου.
|
φίλε μου κάποιο λάθος έκανες δεν υπάρχουν φώτο:p
|
Παράθεση:
|
Μια χαρά φαίνονται οι φωτό ;)
|
τώρα ναι Γεώργιε
Με 70% επιτυχία πολλά αγοράκια βλέπω |
Μπράβο Super! το ενυδρείο και ωραία φυτά!
|
Ωραίος...όμορφος μ'αρέσει ε ? ;)
|
Πολύ όμορφο... να το χαίρεσαι ;)
|
κουκλι, πολυ ομορφοι οι δισκοι σου!!!!!!!!!!!!!!:p:p:p:p:p:p:p
|
Ειναι όντως όμορφο αλλά οχι δισκοενυδρειο οι δισκοι δεν εχουν που να αποφύγουν το φως δεν εχουν μια γωνιά να κρυφτούν και να ησυχάσουν οταν το ζητούν.ειναι πανέμορφο αλλά οχι για δίσκους κατα την φτωχή μου γνώμη
|
Σταυρο πολυ ομορφο το ενυδρειο σου,στο πα και απο κοντα στον azores που τα λεγαμε θυμασαι?Συγχαρητηρια.Προσεγμενη δουλεια και πολυ ομορφο επιπλακι ο μαραγκος σου φτιαξε.Απο κοντα θα ναι τρελα το ολο συνολο φανταζομαι.Μπραβο.
|
Πολύ ωραίο Σταύρο,μου αρέσει πάρα πολύ!
|
Συνονοματε φιλε....
κατα την ταπεινη μου γνωμη θελεις κρυψονες (οπως λεει και ο Γιαννης).. καταταλα εινι ωραιο... βαλε κι αλλες ριζες ,αλλα λιγοτερα φυτα.... επισης αφησε τα φυτα σου να εξαπλοθουν στην επιφανεια για να κοβουν φως..... καταληλα ειναι τα φυτα χαμηλων ααιτησεων (σιγουρα το ξερεις).... παντως ειναι ωραιο..... keep up the good work on your discus! |
Οι δίσκοι δεν μου έχουν παρουσιάσει συμπτώματα στρές μέχρι στιγμής φίλοι μου αν και ο φωτισμός είναι δυνατός , και έχω και τακτικές γέννες με επώαση των αυγών ,υπάρχουν κρυψώνες κάτω απο τα υπάρχοντα ξύλα ,τα φυτά έχουν κλαδευτεί πριν απο 2 ημέρες προτού τραβήξω τις φωτογραφίες και σημαντικό τμήμα της επιφανείας του ενυδρείου καλύπτεται απο τις Vallisneries που κόβει μέρος του φωτισμού.(Όλες οι παρατηρήσεις είναι καλοδεχούμενες γιατί σε αυτό το χόμπυ πάντα μαθαίνουμε.)
|
Θα μιλησω μονο αισθητικα καθως πισω απο ολα αυτα τα φυτα δεν μπορω να ξερω τι κρυψωνα υπαρχει.Δεν μου αρεσει η ριζα που εχεις.Οχι η θεση της αλλα σχηματικα.Πιστευω μια λιγο μεγαλυτερη με "κλαδια" θα εδειχνε πιο ομορφη.Επισης η κληση των φυτων σου...Εστιαζουν ολα στο κεντρο.Σε ενα ποταμι ακολουθουν τη ροη του νερου.Αν μπορουσες να κανεις τις κορφες να κοιτανε προς μια κατευθυνση θα εδειχνε πιο φυσικο σε αντιθεση με το θωλοτο σχημα τωρα.
|
Η εικόνα μιλάει από μόνη της!
οι δίσκοι μόνο στρές δεν έχουν... στον βιότοπο τους δεν υπάρχει τέτια ρόη νερού ώστε να γέρνουν και τόσο τα φυτά πρός μια μεριά.. Ειναι προσεγμένο το ενυδρείο και δείχνει πολύ όρεξη και μεράκι γι'αυτό! |
Ωραιος ο General!
Επειδη το εχω εχω δει και απο κοντα το ενυδρειο του Σταυρου μπορω να σας πω οτι οι δισκοι γουσταρουν πολυ ασχημα μεσα στο ενυδρειο .
Ολα ειναι μελετημενα με "στρατιωτικη" ακριβεια . Ειναι και φοβερο σαν διαχωριστικο μεσα στο σπιτι. Και απο αλγη εχουν να πιασουν τα τζαμια απο τοτε που εβαλε τις 2 ΜΗ!:smt120:D:smt120:D |
φιλε σταυρε,αν και ακολουθουμε ακριβως τους αντιθετους δρομους(ερχεσαι απο τα αλατια,ενω εγω κατευθυνομαι εκει..)εχεις κανει πολυ προσεγμενο ενυδρειο απο πολλους τομεις..στα ειπα αλλωστε και απο κοντα..!!
μπραβο φιλε μου,και καλο θα ειναι να μας δωσεις και αλλες φωτος σου(πριν απο κλαδεμα ας πουμε...:rolleyes::p:p).... |
πολυ όμορφο....!! :) μπραβο!
|
kostaskich
με λίγα και απλά λόγια Τ Ε Λ Ε Ι Ο:smt038 :smt038 :smt038
|
Όταν τρομάζουν οι δίσκοι που κρύβονται ?
|
Γιατί να τρομάξουν?
|
Αν και θα ταχθώ υπέρ των περισσότερων κρυψώνων, πολύ ωραία η δουλειά σου στο ενυδρείο Σταύρο!:p
Θα ήθελα να έβλεπα και τα υπόλοιπα στοιχεία της παρουσίασής σου...:roll: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα:o και σου οφείλω άλλο ένα μπράβο για τη δουλειά που έχεις κάνει...:smt038 Νιώθω την ανάγκη μόνο να σε ρωτήσω κάτι πραγματάκια, όπως: - πόσον καιρό "τρέχει" το ενυδρείο σου, - πως "προετοιμάζεις κατάλληλα" το νερό της αλλαγής από 100% Α/Ο, - πως κάνεις την "επώαση" των αυγών και τέλος - με παροχή διοξειδίου και kH:2, πως καταφέρνεις να έχεις σιγουριά για το pH σου...? Οι ερωτήσεις μου έχουν καθαρά και μόνο ενδιαφέρον:p και όχι καχυποψία!;) |
Παράθεση:
|
Χρήστο το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο όπως επίσης και οι κάτοικοι του. Εμένα μου άρεσε πολύ, μπράβο :smt023
|
Τέλειο φιλε πολυ καλη δουλειά...:smt041:smt041:smt041:smt041
|
παρα πολυ καλη δουλειά..:smt023
|
oντως πολυ ομορφο.
αν καταλαβα καλα ειναι διαμπερες?δηλ φαινεται και απο μπρος και πισω?γιατι δεν ειδα να εχεις φοντο |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board