|
|
||||
|
||||
![]()
@enzo : To durso μου φαινεται και μενα θελει μια ιδεα κατεβασμα . Τωρα ειναι γεματο στο μπαλκονι και μαλλον αυριο θα μπει μεσα να γεμισει και να δοκιμαστει το durso (πρεπει να τρυπησω και την ταπα).
@tricky: Οντως το ντουι σε δυσκολευει πολυ να βαλεις την λαμπα ... πολυ σκληρο. @ Χρηστο: Κατι θα κανουμε και για σενα... να ξερεις οτι λερωνω πολυ ομως οταν μαστορευω... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βαζουν τετοια ωστε να μπορεις να προσαρμοσεις 70 ή 150 watt ...σε εσενα ειναι αδιαφορο. Παρε ενα κεραμικο σταθερου βραχιονα με φιξ αποστασεις ειδικα για 150 βατ. Μπορει να με θυμηθεις , μπορει και οχι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης θα πρότεινα το ανεμιστηράκι να ρουφάει αέρα, για να μην στέλνει το ζεστό στο ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σταθη φυσαει κρυο αερα μεσα στο φωτιστικο για να ριξει τη θερμοκρασια του.
Δεν προκειται να πηγαινει στο ενυδρειο ο αερας.
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη έχω την εντύπωση πώς θα φτάνει και στο νερό σου η ζέστη του προβολέα!Μάλλον θα συμφωνήσω με τον Στάθη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν αυτος ο ανεμιστηρας
![]() ![]() Ο προβολεας θα ψιλοβραζει αλλα δεν δημιουργειται προβλημα στην λαμπα.Εγω δεν εκανα ουτε καν τρυπες στον προβολεα για διαφυγη της θερμοκρασιας. Αν μπει , θα συμφωνησω με το Σταθη οτι ειναι καλυτερα να τραβαει ζεστη εξω παρα να στελνει αερα ... ο προβολεας ειναι μικρος και το να στελνεις αερα σε ενα ερμητικα κλειστο κουτι που βραζει χωρις αλλες εξοδους διαφυγης (ωστε να γινει κυκλωμα) , δεν θα βοηθησει (ισως να κανει και κακο). Μπορει ο Βασιλης να ξερει καλυτερα ομως ![]() Εχοντας περασει ενα ζεστο καλοκαιρι με τον ιδιο προβολεα , την ιδια λαμπα αλλα σε πολυ μικροτερο ενυδρειο , θα πω πως ολο το παιχνιδι ειναι στη ψυξη του ενυδρειου και οχι του φωτιστικου.Αυτο δεν εχει ελπιδα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο μαστορα.Τελικα δουλεψε ο durso απο τι βλεπω.Θελει οπωσδηποτε να τον χαμηλωσεις 7-8 ποντους.Μεγιες και ο βραχος...Αντε να δουμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |