|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μεγαλη χαρα και περηφανια σας παρουσιαζω το δισκοενυδρειο μου......... Ολα τα σχολια ευπροσδεκτα και παρακαλω θεμω παρατηρησεις για το aquascaping με το οποιο δεν ειμαι ακομα ικανοποιημενος. Το ενυδρειο ειναι 450λιτρα, εχει 7 δισκακια, 10 ροδοστομα, 8 κορις διαφορων ειδων, 2 colissa chuna, 2 κλοουνς, 2 pearl gouramies ενα χελι της αμμου και ενα απτερονοτους.... Φιλτρανση με EHEIM 2028 EHEIM 2213, UV 8 WATT TETRA που τροφοδοτειται με ενα EHEIM AQUABALL . Φιαλη διοξειδιου του ανθρακα με Milwaukee ph controller. 2*36 Arcadia Tropical και 1*36 osram flora. Θερμοστατες 1*300 Jager & 1*300 Rena. PH 6,6-6,8, θερμοκρασια 29-30, σκληροτητα 4.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pritanis,πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.Αυτο το ασπρο πισω δεξια στη γωνια τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
κωνοι απο κλωστες κλωστουφαντουργιας για να γεννανε οι δισκοι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Pritanis....Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και ας είναι και φάση που δεν το έχεις τελειοποιήσει ακόμα!!!
Artemis
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, ωραίο το ενυδρείο σου και τα ψάρια σου.
![]() Μήπως τα φυτά δεν θα πρέπει να είναι μόνο στην μια πλευρά όμως?
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα παιδια, σας παρακαλω μη λετε λογια ομορφα για να χαιδευετε τα τεραστια αυτια που κρυβει πισω απο τα μακρια μαλια!
Αυτο κυριες και κυριοι ειναι το ενυδρειο το οποιο ο κυριος αυτος, ετρεφε φρουδες ελπιδες, και ευελπιστουσε να διακοσμησει την σελιδα του οκτωβριου του επικειμενου ημερολογιου του ΠΣΦΕ. ΧΑΧΑ ας γελασω! ![]() Ειναι προφανες οτι υστερα απο τις 100αδες φορες που του ειπα οτι πρεπει να κανει κατι για το aquascape του, αποφασισε να κανει κατι.Γιατι τοσο καιρο ηταν σαν να το ειχε φυτεψει με τα ποδια (ταδε εφη Μακης αμαζονιου, για αλλο ενυδρειο). ![]() Να προσθεσω εδω οτι απεφυγε να βαλει καθαρες φωτο για να μην φαινεται οτι ειναι τιγκα στην αλγη. Και επειδη δεν θελω να πεσω στο επιπεδο του, θα σταματησω εδω.Μια συμβουλη μονο θα σου δωσω φιλε μου. ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ! ![]() Υ.Γ. ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|