|
|
||||
|
||||
![]()
Τον εχω ρυθμισει λιγο καλυτερα απο οτι ηταν γιατι εφευγε πολυ μπροστα το φως και οχι προς τα κατω .
Οσο για το βιδωμα στον τοιχο αυτο σκοπευω να κανω για να καλυψω απ' ακρη σ' ακρη το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Και για αυτο αλλα και για να διαφευγει στο δωματιο οσο το δυνατον λιγοτερο φως ... εμενα δεν με προβληματισε ποτε για εχω το ενυδρειο στο γραφειο ...σε ενα δωματιο οπου ζεις , η διαρροη φωτος απο τις πλευρες μπορει να γινει εκνευριστικη (αν και το μηκος σου ειναι ιδανικο για HQI και λογικα δεν θα εχεις απωλειες).
|
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτο εχει υπολογιστει...
Θα μπει μια φασα απο μαυρο πλεξι με πατουρα που θα καλυπτει τις 3 πλευρες και θα εχει υψος τοσο οσο χρειαζεται για να μην ενοχλει. Θα μπαινει και θα βγαινει μπαμ μπαμ , ακουμπιστο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα βαλω αλουμινοταινια.
Θα δω πως θα φαινεται και αν βγαινει πολυ φως προς τα εξω και θα πραξω αναλογως. ------------------------- Nα και δυο φωτο απο τον προβολεα... Η μοντιφα με το ανεμιστηρακι και το κουτι με το ballast. ![]() Εντελως απογυμνωμενος... ![]()
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 13-11-07 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχομαι καλη αρχη, αν και αποτι βλεπω απο το project ειναι δεδομενη...
![]() υγ.ο durso νομιζω οτι θελει λιγο κατεβασμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη , πετα το ντουι που φοραει και παρε ενα σταθερων ακρων για 150 βατ ...αυτο με τα ελατηρια δεν ειναι σοι και εμενα στην αρχη μου εκανε ζημια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |