|
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου είναι ότι τα όσκαρ θέλουν ακόμα μεγαλύτερο ενυδρείο. Είχα όσκαρ στο 300 λίτρων ενυδρείο μου παλιότερα και αναγκάστηκα να τα δώσω καθώς έγιναν αρκετά μεγάλα και για αυτό.Προσωπικά (αν και νομίζω όλοι μας) δένομαι με τα ψαράκια που έχω, οπότε θεωρώ καλύτερο να παίρνω από την αρχή ψάρια που μπορούν να ζουν άνετα στο ενυδρείο μου παρά να αναγκάζομαι να τα αποχωριστώ αργότερα ή να τα παρακολουθώ να κάνουν πέρα-δώθε σε μια κολυμπήθρα... Τώρα για τις τιμές αν ψάξεις στο internet μπορεί να βρεις κάτι. Νομίζω πάντως ότι ξεκινάνε από 300-400 ευρώ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε μου ο αστακος πρεπει να ειναι μονος του σε ενυδρειο ,για τους εξης λογους οπωσ ειπαν και τα παιδια υπαρχη περιπτωση να φαγω8η κατα την αλλαγη του καβουκιου του κα8ωσ και οτι υπαρχη περιπτωση να τραυματιση ο ιδιος ψαρι αφου ειναι κυνηγος,και ιδιαιτερα το βραδυ οταν τα πραγματα ηρεμουν για τα ψαρακια ..εκεινος ξυπναει...
επισης αν μπορεις να μου πεις το ειδος του και το χρωμα του? για να σου πω ποσο εχ8ρικος ειναι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |
Αστακοί | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-03-05 19:33 |