|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου όπως σου είπα και πριν σίγουρα είναι καλύτερα από τη γυάλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το χομπι χρειαζεται υπομονη και διαβασμα.
Τα αλλα στα ειπανε. .
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή διαθέτω να αλλάζω κάθε μέρα νερό αλλά ως ποτε?
Θα στρώσει κάποτε αλλάζοντας νερό κάθε μέρα η δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ ο κύκλος του αζώτου? |
|
||||
|
||||
![]()
Αντρέα θα στρώσει ,
δεν γίνεται να μη στρώσει, αλλά θέλει το χρόνο του, και συνήθως είναι από μήνα και πάνω. Για αυτό βρες μπολι να καθαρίσεις σε μερικές ημέρες ή και ώρες ακόμα.
|
|||
|
|||
![]()
Μπολι εδω που είμαι δύσκολα να βρω, να υπενθυμίσω οτι το ενυδρείο είναι σε λειτουργία 2 μήνες.
------------------------- Μπολι εδω που είμαι δύσκολα να βρω, να υπενθυμίσω οτι το ενυδρείο είναι σε λειτουργία 2 μήνες και τα νιτρώδη και νιτρικά είναι μηδέν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεαςπανο : 23-02-17 στις 20:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αρα είσαι στην αρχη Αντρέα, στο μηδεν θα έλεγα.
Γιατι αν υπήρχε λίγη βιολογία θα είχες νιτρώδη ή νιτρικά. Να παρακολουθεις όμως την αμμωνία , και αν δεις να μειώνεται , τότε έχεις σιωπηλό στρώσιμο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-02-17 στις 23:25 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλός ήρθες συνονόματε.
όταν λες είσαι εκτος πόλης που κοντά είσαι? αν βολεύει κι εγώ εκτος πόλης είμαι, αν είσαι στην ευρύτερη περιοχή Κουφαλίων Χαλκιδονας Πολύαστρου και αν κανει μπόλι απο λιμνούλα καθάρισες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | poltre | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 78 | 24-05-15 16:41 |
Αρχάριος | Pavlik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-06-13 22:20 |
Αρχάριος | mpampis81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-01-13 23:22 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |