|
|
|||
|
|||
![]()
Καλός ήρθες συνονόματε.
όταν λες είσαι εκτος πόλης που κοντά είσαι? αν βολεύει κι εγώ εκτος πόλης είμαι, αν είσαι στην ευρύτερη περιοχή Κουφαλίων Χαλκιδονας Πολύαστρου και αν κανει μπόλι απο λιμνούλα καθάρισες. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοείτε απο λιμνούλα ρε παιδιά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βιολογικο υλικο από φίλτρο λίμνης
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει.
Θα είμαι κοντά στον Ραφ με καθημερινές αλλαγές νερού και συχνές μετρήσεις εως ότου στρώσει το φίλτρο. Θα έχετε νεα μου (ελπίζω σύντομα) να είστε καλα και να μην σας φύγει το μεράκι για το χόμπι. 😉 |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε και εγώ προς Ωραιοκαστρο είμαι αν είμαστε κοντα πες μου να σε δωσω μπολι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά επιτέλους ΕΣΤΡΩΣΕ!!!! Μετα απο 85 μέρες έστρωσε το ενυδρείο μέτρησα σήμερα:
Αμμωνια 0 Νιτρωδη 0 Νιτρικα 10 Τελευταία μέτρηση ειχα κάνει πριν 10 μέρες και μου έδειχνε αμμωνία 1mg/l νιτρώδη 0 και νιτρικά 0. Νιτρώδη στις 85 μέρες δεν μέτρησα ποτε πάντα έδειχνε μηδέν Μάλλον έκανε σιωπηλό στρώσιμο όπως είπε και ο φίλος Τάκης. Πιστεύω βοήθησε και η πατέντα που εκανα να μεγαλώσω τον κάδο του φίλτρου και να βαλω βιολογικό υλικό. Ολες αυτές τις μέρες άλλαζα το 30% του νερού μέρα παρα μέρα για να μην έχει πρόβλημα ο Ραφ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | poltre | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 78 | 24-05-15 16:41 |
Αρχάριος | Pavlik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-06-13 22:20 |
Αρχάριος | mpampis81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-01-13 23:22 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |