|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και για τίς προσφορές σας .Δυστυχώς δεν μένω μές την πόλη. Το χρυσόψαρο ειναι funcy λεπτό και μικρό 6-7cm χωρίς την ουρα. Μπολι ειχα πάρει απο pet shop αλλά πάλι τίποτα. Τα τέστ είναι υγρά της sera.Όσο για το ενυδρείο το μετάνιωσα που πήρα 30αρι και δεν πηρα το 60αρι δεν είχε και μεγάλη διαφορα στην τιμη, το πήρα και μετα ανακάλυψα το forum GAB και τα σωστά που γράφετε μεσα.Εχθές εκανα μια πατέντα στο φίλτρο μεγάλωσα τον κάδο και έβαλα περισσότερο βιολογικό υλικό, να δούμε θα στρώσει πότε η θα το πετάξω αυτό το φίλτρο. Δεν ξέρω αν έχει σημασία θερμοστάτη δεν έχω η θερμοκρασία είναι 18-21βαθμούς.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλη συνεχεια !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μου.
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά, προσπάθησε να βρεις μπόλι από υγιές ενυδρείο να ησυχάσεις , αλλιώς θα ταλαιπωρηθείς για κανα μήνα. Και άλλη μία απόδειξη πως αυτά τα ζουμιά και τα μαντζούνια δεν κάνουν αυτά που λένε, ή τουλάχιστον δεν το κάνουν τόσο γρήγορα. Να έχεις υπόψη σου πως αργότερα, όταν μεγαλώσει το ψάρι θα ζοριστεί πάλι σε αυτό το στενό χώρο. Και εσύ θα είσαι αναγκασμένος να κάνεις πιο μεγάλες και ποιο τακτικές αλλαγές. Δυστυχώς τα χρυσόψαρα θέλουν τουλάχιστον 100 λίτρα τα funcy, και πάνω από 200 τα COMMON/COMET. Και δυστυχώς , ο μύθος της γυάλας υπάρχει ακόμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου όπως σου είπα και πριν σίγουρα είναι καλύτερα από τη γυάλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το χομπι χρειαζεται υπομονη και διαβασμα.
Τα αλλα στα ειπανε. .
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή διαθέτω να αλλάζω κάθε μέρα νερό αλλά ως ποτε?
Θα στρώσει κάποτε αλλάζοντας νερό κάθε μέρα η δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ ο κύκλος του αζώτου? |
|
||||
|
||||
![]()
Αντρέα θα στρώσει ,
δεν γίνεται να μη στρώσει, αλλά θέλει το χρόνο του, και συνήθως είναι από μήνα και πάνω. Για αυτό βρες μπολι να καθαρίσεις σε μερικές ημέρες ή και ώρες ακόμα.
|
|||
|
|||
![]()
Μπολι εδω που είμαι δύσκολα να βρω, να υπενθυμίσω οτι το ενυδρείο είναι σε λειτουργία 2 μήνες.
------------------------- Μπολι εδω που είμαι δύσκολα να βρω, να υπενθυμίσω οτι το ενυδρείο είναι σε λειτουργία 2 μήνες και τα νιτρώδη και νιτρικά είναι μηδέν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεαςπανο : 23-02-17 στις 20:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | poltre | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 78 | 24-05-15 16:41 |
Αρχάριος | Pavlik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-06-13 22:20 |
Αρχάριος | mpampis81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-01-13 23:22 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |