|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετω την ομορφη παρεα σας.
Γοσταρω με τρελα το χομπυ σας και θελω να ενδωσω και εγω! Εχω μια σκετη γυάλα 85Λ (60*40*35) η οποια θα φιλοξενισει ενα μονομαχο με λιγα οτο και ισως γαριδες η σαλιγκαρια. Επισης θα βαλω καμποσα φυτα ευκολων εως μετριων απαιτησεων (μαζι με πετρες ξυλα κλπ). Τι φίλτρο πρεπει να χρησιμοποιησω (Λ/ω κλπ)? τι θερμοστατη(watt) και τι φωτισμο (τυπος, watt)? Για τα φυτα τι υποστρωμα πρεπει να βαλω? για βυθο σκεφτομαι μαυρο χαλικι... μπορω να τα συνδυασω ή δεν ταιριαζουν? Επισης ποση ποσοτητα λετε να χρειαστω (υποστρωματος και χαλικιου) Ανυπομονω για τις προτασεις και τις ιδεες σας. ΥΓ. Το όλο project προσπαθω να παραμεινει low budget καθώς είμαι φοιτητης και βρισκομαι και σε περιοδο μετακομισης. Οπότε αν παιζει και καμια diy καλη κ φτηνη πατεντα δοξα το θεο πιανουν τα χερια μου...! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aρχάριος 2 ημερών! SOS!! | mimakoz13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 48 | 30-06-10 18:45 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |
Ερωτήσεις Αρχάριου | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 26-09-09 19:42 |
Αρχάριος και πάλι! | Vangelis77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-04-09 21:09 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |