|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καυκασια και ροδεσιανα για μενα ειναι τοπ
|
|
||||
|
||||
![]()
τα μπαντογκ γενικα ειναι δυνατα αλλα βαρια σκυλια
ροδεσιανο δεν εχω δει.. αλλα εχω στο μυαλο μου ως τοπ ![]() ενα δαγκωματακι απο μαλινουα η ντομπερμαν που σκανε στο μανικι σε κλασματα δευτερολεπτου και μου φαινεται πολυ αργο πχ ενα ροτβαιλερ η ενα μπαντογκ.. εγω γενικα εχω λατρεια με τα ντομπερμαν αλλα εχει εκφυλιστει πολυ ως ρατσα ------------------------- Παράθεση:
![]() ειναι πολυ μικρος ακομα για να μην δαγκωνει ειναι καθαρα θεμα παιχνιδιου που το βγαινει απο ενστικτο και του καλλιεργει το ενστικτο καλυτερο απο το να τον κοβεις οταν δαγκωνει ειναι να μην τον αφηνεις να σε δαγκωνει γενικα.. δωσε του παιχνιδια να δαγλωνει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 14-01-13 στις 09:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τον απο απανω.αρρωστε νομιζα οτι ελεγες δυναμη δαγκωματος σαγονια δηλαδη
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ανοιγουμε κανενα θεμα για συζητηση περι σκυλων μην χαλαμε και του κουραμπιε? την ειδα την σελιδα μιχαλη... ωραια σκυλια τα ντομπι αν και φαινονται οτι ειναι εργασιακα... βεβαια εργασιακο και μορφολογικα αριστο παιζει να μην εχει κανεις στον κοσμο... ισως ο pezzano χαχαχαχα τωρα για το δαγκωμα που λεγαμε και για τα ανισσοροπα μαλινουα σε αυτο οφειλεται ο ανθρωπος και η επιλεκτικη αναπαραγωγη μαλινουα που ηθελε να ειναι junkiα τα σκυλια με την εργασια και ακαταλληλα για οτιδηποτε αλλο.. βεβαια εχω δει και μαλινουα παιδιου απο το φορουμ μας το οποιο ειναι πολυ καλα εκπαιδευμενο και ισσοροπημενος απο οσο προλαβα να κρινω με τα δικα μ στανταρ χαρακτηρας... π.χ εγω θα θελα ενα ντομπερμαν εργασιακο οχι σε δαγκωματα απαραιτητα με καλη μορφολογια και πολυ καλα κοινωνικοποιμενο... ενα σκυλι για να εκπαιδευτη σε δαγκωματα και φυλαξη χωρου αν δεν γινει απο σωστο εκπαιδευτη μπορει να γινει ακαταλληλο ακομα και για πετ... |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάισέ τον λίγο να μεγαλώσει σε παρακαλώ! Εγώ πρέπει να έχω το πιο γλυκό βλέμμα στο φόρουμ!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |