Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Άλλα ζώα

Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-01-13, 19:37
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Για την τροφη θα σου απαντησουν οι εμπειροι εγκο ντεν κσερει. σε ευχαριστω πολυ και εγω τρελαθηκα. Λοιπον πηγα και πηρα αυτες τις πανες τελικα, οχι αμμο. Pet interest puppy training pads premium line. εχει 7 μεσα (60χ60) ειναι αυτοκολλητες, και εχουν αποτι λενε μια ουσια, μια μυρωδια, που τα ελκυει, και βοηθαει στο να μαθουν. 5 ευρω εκαναν.

Πηρα και την banminth την αλοιφη. 7,8 εκανε... :P Οι οδηγιες λενε 2cm ανα κιλο σωματικου βαρους, και ανα 10 μερες. Επιπροσθετως ο πετσοπας μου προτεινε αν αφου την δωσω τις επομενες μερες, δω σκουλικια στα κοπρανα, να ξαναδωσω μεσα σε 7 μερες (οχι 10) για να φυγουν και τα αυγα που θα ειναι μεσα ακομα. Και μετα να συνεχισω ανα 10ημερο. Αυτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 19:47
Το avatar του χρήστη maxmike
maxmike Ο χρήστης maxmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anna10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ψυχούλα μου. Μπράβο σου, είναι από τα τυχερά το μικρούλι.
Την άμμο θα σου πρότεινα να την έχεις στο μπαλκόνι και όχι μέσα στο σπίτι, όταν μεγαλώσει βέβαια λίγο, ώστε να μάθει να ζητάει να βγει έξω και να μην αναζητάει μέρος μέσα στο σπίτι για την ανάγκη του.
Για διατροφή μιάς και μιλάτε για ωμή τροφή, αν το κοτόπουλο ή το κρέας βραστεί με ρύζι, δεν κάνει;
ειδηκα το κοτοπουλο και το κουνελι δεν κανει γιατι τα κοκκαλα τους εαν βραστουν μετα οταν σπανε γινονται σαν βελονες με οτι αυτο συνεπαγετε δηλαδη πνιγμους σκισμενο στομαχι εντερο κτλ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
Για την τροφη θα σου απαντησουν οι εμπειροι εγκο ντεν κσερει. σε ευχαριστω πολυ και εγω τρελαθηκα. Λοιπον πηγα και πηρα αυτες τις πανες τελικα, οχι αμμο. Pet interest puppy training pads premium line. εχει 7 μεσα (60χ60) ειναι αυτοκολλητες, και εχουν αποτι λενε μια ουσια, μια μυρωδια, που τα ελκυει, και βοηθαει στο να μαθουν. 5 ευρω εκαναν.

Πηρα και την banminth την αλοιφη. 7,8 εκανε... :P Οι οδηγιες λενε 2cm ανα κιλο σωματικου βαρους, και ανα 10 μερες. Επιπροσθετως ο πετσοπας μου προτεινε αν αφου την δωσω τις επομενες μερες, δω σκουλικια στα κοπρανα, να ξαναδωσω μεσα σε 7 μερες (οχι 10) για να φυγουν και τα αυγα που θα ειναι μεσα ακομα. Και μετα να συνεχισω ανα 10ημερο. Αυτα.
βρε μην πετας τα λεφτα σου παρε απλες πανες υποστρωμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 19:57
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: χαλάνδρι
Προεπιλογή

τώρα είδα την φωτογραφία του μικρού, πανέμορφος.
ξέχασα πριν, ίσως στο είπε ο γιατρός σου, μέχρι να κάνει τα εμβόλια δεν πρέπει να περπατάει στους δρόμους μην κολλήσει κάτι, όσο θήλαζε από την μάνα του ήταν καλλυμένο, τώρα όχι.
για τον φίλο που με ρωτάει τι εννοώ " όχι κονσέρβες και ξηρά όχι ωμά", να διευκρινίσω πως δεν είπα αυτό. είπα όχι ωμά και ανάμεικτη ποικίλη διατροφή μαγειρευτό και ξηρά και κονσέρβες. ίσως δεν το συνέταξα σωστά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 19:58
Το avatar του χρήστη Anna10
Anna10 Ο χρήστης Anna10 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Aru Islands
Προεπιλογή

Ούτως ή άλλως τα κόκκαλα του κοτόπουλου, του κουνελιού και του αρνιού απαγορεύονται να τα τρώνε τα σκυλιά.Αν τα βγάζουμε τα κοφτερά.Εγώ μιά ζωή με σκυλάκια τους δίνω εναλλάξ μαγειρεμένου (βρασμένου) και ξηρής τροφής.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 20:14
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
τώρα είδα την φωτογραφία του μικρού, πανέμορφος.
ξέχασα πριν, ίσως στο είπε ο γιατρός σου, μέχρι να κάνει τα εμβόλια δεν πρέπει να περπατάει στους δρόμους μην κολλήσει κάτι, όσο θήλαζε από την μάνα του ήταν καλλυμένο, τώρα όχι.
για τον φίλο που με ρωτάει τι εννοώ " όχι κονσέρβες και ξηρά όχι ωμά", να διευκρινίσω πως δεν είπα αυτό. είπα όχι ωμά και ανάμεικτη ποικίλη διατροφή μαγειρευτό και ξηρά και κονσέρβες. ίσως δεν το συνέταξα σωστά
μαλλον γιαυτο και μπερδευτηκα τι προτηνεις ομως?συμφωνω με τον δρομο
Παράθεση:
Ούτως ή άλλως τα κόκκαλα του κοτόπουλου, του κουνελιού και του αρνιού απαγορεύονται να τα τρώνε τα σκυλιά.Αν τα βγάζουμε τα κοφτερά.Εγώ μιά ζωή με σκυλάκια τους δίνω εναλλάξ μαγειρεμένου (βρασμένου) και ξηρής τροφής.
το λεει ποιος ?ωμα δεν εχεις απολυτος κανενα προβλημα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
να χαίρεσαι τον νέο φίλο σου!!! να σου ζήσει και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.
χαίρομαι που υιοθέτησες ένα ημίαιμο, όχι μόνο για όσα όλοι θα σου πουν και είναι σωστά αλλά και γιατί είναι συνήθως πιο ανθεκτικά και ζουν περισσότερο.
διαφωνώ με την ωμή διατροφή όχι ως ειδικός επιστήμονας αλλα επειδή οι γιατροί δεν το συστήνουν και επειδή και οι ειδικοί τώρα το ψάχνουν δεν έχουν καταλήξει και δεν θεωρώ σκόπιμο να βάζουμε τα ζώα μας στην διαδικασία των πειραμάτων της επιστήμης.
απο μικρό παιδάκι είχα σκυλιά και όσα ήταν λαίμαργα (όχι χοντρά) και παμφάγα έζησαν περισσότερο.
όταν είναι κουταβάκια όπως το δικό σου, τους δίνω μουρουνέλαιο που είπε και κάποιος φίλος και από τις παιδικές τροφές ρυζάλευρο άνθρος αραβοσίτου (όχι βανίλια) και φαρίν λακτέ.
κατά την γνώμη μου μην το μάθεις να τρέφεται αποκλειστικα΄με ζωοτροφές και ειδικά ξηρά τροφή. πολλές ευχές και πάλι
καταλαβες τωρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 20:29
Το avatar του χρήστη Anna10
Anna10 Ο χρήστης Anna10 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Aru Islands
Προεπιλογή

Κάποιος μου το είχε πει που είχε δώσει κόκκαλα αρνιού στο σκυλί του και σε λίγη ώρα μετά το έχασε από αυτό λόγω αιμοραγίας στα έντερα, τώρα από ότι έγραψες πιο πάνω, που δεν το ήξερα ότι υπάρχει διαφορά, δεν ξέρω αν ήταν ωμά ή βρασμένα ή ψητά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 21:57
Το avatar του χρήστη Stivv27
Stivv27 Ο χρήστης Stivv27 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γιαννιτσα
Προεπιλογή

Οταν ηρθε το πρωτο μου κουταβι απο Βελγιο πριν 8 χρονια μου ηρθαν μαζι και οι οδηγιες για την σωστη διατροφη του!Η μικρη ηταν 56 ημερων και ετρωγε μπαρφ!Κροκετες και κονσερβες δεν ειχε πουθενα στην διαιτα της!Μεγαλωσα 56 κουταβια και τα 56 χαιρουν ακρας υγειας σε ολους εδωσα οδηγιες για την διατροφη τους!Οποιος δεν ακουσε και ταιζε κροκετες το σκυλι του ειχε τρελη διαφορα απο τα υπολοιπα(προς το χειροτερο)
Το μπαρφ που ταιζω δεν ειναι ιδιο καθε μερα καθως ο σκυλος δεν κανει την ιδια ζωη καθε μερα!Δηλαδη μια μερα με πολυ ασκηση θα φαει περισοττερες πρωτεινες και τις μερες που δεν εχει τοσο ασκηση θα φαει περισσοτερους υδατανθρακες!
Παλιά 05-01-13, 22:39
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Κάποιος μου το είχε πει που είχε δώσει κόκκαλα αρνιού στο σκυλί του και σε λίγη ώρα μετά το έχασε από αυτό λόγω αιμοραγίας στα έντερα, τώρα από ότι έγραψες πιο πάνω, που δεν το ήξερα ότι υπάρχει διαφορά, δεν ξέρω αν ήταν ωμά ή βρασμένα ή ψητά.
αυτο λεω αννα ειναι πως δεν πρεπει να ειναι ψημενα αν και μπορει να τυχε αυτο που λες.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stivv27 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν ηρθε το πρωτο μου κουταβι απο Βελγιο πριν 8 χρονια μου ηρθαν μαζι και οι οδηγιες για την σωστη διατροφη του!Η μικρη ηταν 56 ημερων και ετρωγε μπαρφ!Κροκετες και κονσερβες δεν ειχε πουθενα στην διαιτα της!Μεγαλωσα 56 κουταβια και τα 56 χαιρουν ακρας υγειας σε ολους εδωσα οδηγιες για την διατροφη τους!Οποιος δεν ακουσε και ταιζε κροκετες το σκυλι του ειχε τρελη διαφορα απο τα υπολοιπα(προς το χειροτερο)
Το μπαρφ που ταιζω δεν ειναι ιδιο καθε μερα καθως ο σκυλος δεν κανει την ιδια ζωη καθε μερα!Δηλαδη μια μερα με πολυ ασκηση θα φαει περισοττερες πρωτεινες και τις μερες που δεν εχει τοσο ασκηση θα φαει περισσοτερους υδατανθρακες!
+10000
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές