|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την τροφη θα σου απαντησουν οι εμπειροι εγκο ντεν κσερει.
![]() Πηρα και την banminth την αλοιφη. 7,8 εκανε... :P Οι οδηγιες λενε 2cm ανα κιλο σωματικου βαρους, και ανα 10 μερες. Επιπροσθετως ο πετσοπας μου προτεινε αν αφου την δωσω τις επομενες μερες, δω σκουλικια στα κοπρανα, να ξαναδωσω μεσα σε 7 μερες (οχι 10) για να φυγουν και τα αυγα που θα ειναι μεσα ακομα. Και μετα να συνεχισω ανα 10ημερο. Αυτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τώρα είδα την φωτογραφία του μικρού, πανέμορφος.
ξέχασα πριν, ίσως στο είπε ο γιατρός σου, μέχρι να κάνει τα εμβόλια δεν πρέπει να περπατάει στους δρόμους μην κολλήσει κάτι, όσο θήλαζε από την μάνα του ήταν καλλυμένο, τώρα όχι. για τον φίλο που με ρωτάει τι εννοώ " όχι κονσέρβες και ξηρά όχι ωμά", να διευκρινίσω πως δεν είπα αυτό. είπα όχι ωμά και ανάμεικτη ποικίλη διατροφή μαγειρευτό και ξηρά και κονσέρβες. ίσως δεν το συνέταξα σωστά |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτως ή άλλως τα κόκκαλα του κοτόπουλου, του κουνελιού και του αρνιού απαγορεύονται να τα τρώνε τα σκυλιά.Αν τα βγάζουμε τα κοφτερά.Εγώ μιά ζωή με σκυλάκια τους δίνω εναλλάξ μαγειρεμένου (βρασμένου) και ξηρής τροφής.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος μου το είχε πει που είχε δώσει κόκκαλα αρνιού στο σκυλί του και σε λίγη ώρα μετά το έχασε από αυτό λόγω αιμοραγίας στα έντερα, τώρα από ότι έγραψες πιο πάνω, που δεν το ήξερα ότι υπάρχει διαφορά, δεν ξέρω αν ήταν ωμά ή βρασμένα ή ψητά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ηρθε το πρωτο μου κουταβι απο Βελγιο πριν 8 χρονια μου ηρθαν μαζι και οι οδηγιες για την σωστη διατροφη του!Η μικρη ηταν 56 ημερων και ετρωγε μπαρφ!Κροκετες και κονσερβες δεν ειχε πουθενα στην διαιτα της!Μεγαλωσα 56 κουταβια και τα 56 χαιρουν ακρας υγειας σε ολους εδωσα οδηγιες για την διατροφη τους!Οποιος δεν ακουσε και ταιζε κροκετες το σκυλι του ειχε τρελη διαφορα απο τα υπολοιπα(προς το χειροτερο)
Το μπαρφ που ταιζω δεν ειναι ιδιο καθε μερα καθως ο σκυλος δεν κανει την ιδια ζωη καθε μερα!Δηλαδη μια μερα με πολυ ασκηση θα φαει περισοττερες πρωτεινες και τις μερες που δεν εχει τοσο ασκηση θα φαει περισσοτερους υδατανθρακες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |